mako
פרסומת

כוכב "בית הנייר" בעצמו לא יודע מה מתוכנן לעונה השלישית

דארקו פריק (הלסינקי) מסדרת הלהיט הספרדית של נטפליקס, נשאל על צילומי העונה השלישית של הסדרה, והשיב שהוא בעצמו לא יודע בדיוק מה יקרה בה. לפי פריק, השחקנים מקבלים תסריט חלקי בלבד - עם שליח - כדי למנוע הדלפות על העלילה

מערכת tvbee
tvbee
פורסם:
בית הנייר
בית הנייר | צילום: יח"צ באדיבות Netflix
הקישור הועתק

גם מי שלא מונה אחורה את הימים לעונה השמינית והאחרונה של משחקי הכס, או לא מתרגש מסיומה של המפץ הגדול, כנראה מחכה בחוסר סבלנות לעונה השלישית של בית הנייר. סדרת הלהיט הספרדית, שהפכה גם לתופעה בינלאומית הודות להפצה בנטפליקס, צפויה לחזור בעונה חדשה במהלך 2019 (עוד לא הוכרז תאריך רשמי). בינתיים, המעריצים - וגם אנחנו, כאן, בתקשורת העוינת - צמאים לכל פרט אודות המשך הרפתקאותיהם של טוקיו, ריו, דנבר וכל החבורה.

אבל רצונות לחוד ומציאות לחוד. בבכורת הסרט משולש הגבולות, גם הוא מבית נטפליקס, התראיין דארקו פריק (הלסינקי) וחשף קצת מאחורי הקלעים של הפקת הסדרה. התגלית העיקרית שפריק סיפק עסקה באופן בו ההפקה מונעת מהשחקנים להדליף מידע - וחבל מאוד, זה בדיוק מה שאנחנו רוצים. "אנחנו לא יודעים מה נעשה", אמר השחקן, שהסביר שהוא והקולגות מקבלים את תסריטים חלקיים "עם שליח" כדי שלא ידעו בדיוק מה עתיד לקרות לדמויות שהם מגלמים בעונה השלישית. פריק ניאות גם להגיד שהעונה הבאה תהיה "טובה הרבה יותר וגדולה הרבה יותר" משתי העונות הראשונות של הסדרה.

למי שהעז לשכוח, בית הנייר היתה הסדרה הכי נצפית מכל קטלוג התכנים שאינם דוברים אנגלית בנטפליקס. אחרי ששתי העונות הראשונות של הסדרה שודרו תחילה בטלוויזיה "המסורתית", בערוץ אנטנה 3 הספרדי במהלך הקיץ והסתיו של 2017. נטפליקס רכשה את הסדרה להפצה בינלאומית בסוף אותה שנה, ערכה מחדש את פרקי הסדרה (בשידור הטלוויזיוני הפרקים נמשכו כ-70 דקות, ובנטפליקס - כ-45), ושחררה את העונות בהפרש של מספר חודשים. העונה השלישית צפויה לכנס מחדש חלק מחבורת השודדים האהובים למשימה נועזת נוספת (שוב בניצוחו של הפרופסור), אבל תציג גם דמויות חדשות.