mako
פרסומת

אנחנו יודעים מאיפה לירן רוזן מ"האח הגדול" מוכרת לכם

השבוע נכנסה לבית "האח הגדול" לירן רוזן - דיירת בת 31 שעובדת כבלוגרית אוכל. אבל כפי שכמה צופי טלוויזיה עירניים זיהו, לא מדובר בפעם הראשונה שלה על המסך: רק לפני שנה היא הגיעה גם ל"מאסטר שף". ולא, היא לא עברה את האודישן

גיל משעלי
פורסם:
לירן רוזן, "האח הגדול"
סטייליסטית מזון בדימוס. לירן רוזן ב"האח הגדול" | צילום: רשת 13
הקישור הועתק

ביום ראשון האחרון הצטרפה לריאליטי "האח הגדול" דיירת חדשה: לירן רוזן, בלוגרית אוכל בת 31 מתל אביב. אבל כפי שהיא - ועוד כמה צופי טלוויזיה עירניים - כבר יודעת, לא מדובר בהופעה הראשונה שלה על המסך: בתחילת שנת 2021 רוזן הגיעה לאודישן בעונה הקודמת של "מאסטר שף", שם היא עברה את מבחן הטעימה העיוורת אך לא התקדמה לשלב הבא.

רוזן, היום בלוגרית עם יותר מ-20 אלף עוקבים, הגיעה לאודישן ב"מאסטר שף" כשהיא מגדירה את עצמה סטייליסטית מזון. "אנשים לא מספיק מעריכים את המקצוע הזה, חושבים שהוא מיותר. הם חושבים שהם יכולים רק להביא צלם ושהוא יעשה הכל", היא סיפרה בשיחה עם mako על המקצוע האקזוטי, "ולפעמים אתה צריך לספר סיפור. זה תלוי במה שהלקוח רוצה, מה הסיפור של המקום שלו ושל המנה, וזה מה שהסטיילינג מביא, הוא משלים לך את התמונה, משלים לך את הסיפור לכדי ויזואליה אחת". "אני אוהבת אוכל, אני טובה בלהנגיש ולפאר את מה שהם עושים אז פשוט הלכתי על זה"', הסבירה.