mako
פרסומת

13 שנים אחרי: עינת שרוף שוב נחנקת מבורקס

בשנת 2010, שידור חי של עינת שרוף בערוץ 24 הפך לאחד הרגעים הוויראליים ביותר בתולדות הטלוויזיה - והכל בגלל ששרוף נחנקה מול המצלמה. היום, במסגרת תוכניתו של ירון אילן, היא שחזרה את הרגע הבלתי נשכח. ועדיין, תעלומה אחת נשארת: זה היה בורקס או שווארמה?

גיל משעלי
פורסם:
עינת שרוף
עינת שרוף נחנקת, היום ובשנת 2010 | צילום: אינסטגרם
הקישור הועתק

כל הכבוד לניסים: 13 שנים אחרי אחד הסרטונים הוויראליים ביותר בתולדות הטלוויזיה הישראלית, שבו הזמרת והמנחה עינת שרוף נחנקה במהלך שידור חי בערוץ 24, שרוף שבה היום לערוץ - ושחזרה את הרגע הבלתי נשכח. בסרטון שעלה היום לרשת, וצולם במסגרת תוכנית האירוח "פותחים הכל", המגיש ירון אילן ממלא את מקומו של ניסים, המעריץ המושבע של פריד אל-אטרש.

ובכל זאת, יש לציין שלמרות הסברה הרווחת - והשחזור החדש - כלל לא בטוח ששרוף נחנקה מבורקס במהלך הסרטון המדובר. בריאיון שהעניקה בעבר ל-mako היא ביקשה לתקן את הטעות ההיסטורית, ואמרה ש"מדובר בפיתה מאוד חמה ועסיסית מהשווארמיה ממש ממול לבית הקפה הזה שזה צולם. אני אוכלת רק שווארמה. אני אוכלת שווארמה בלי טחינה, בלי סלט, בלי כרוב, בלי כלום, אני אוהבת ליהנות מהבשר. אגב, זה דבר שגורם לחנק ושיעול בסופו של דבר, אם אתה אוכל בלי טחינה. כל הסיפור מתחיל מזה שהזמנתי שווארמה יבשה כמו שתמיד אני מזמינה, בלי שום דבר רטוב". עם זאת, בראיונות שנערכו איתה מאוחר יותר, חזרה שרוף לטעון כי מדובר היה בבורקס, ולא בשווארמה.