הפקת טהרן החליטה: "צילומי הסדרה יופסקו"
ל-mako נודע כי ההפקה החליטה באופן חריג לעצור את צילומי הסדרה ביוון, בעקבות המוות הטרגי של המפיקה דנה עדן. הצילומים יופסקו עד ליום ראשון הבא, כדי לאפשר לצוות הסדרה לכבד את עדן ולהשתתף בהלווייתה


פרסום ראשון: בהפקת "טהרן" החליטו לעצור באופן חריג את צילומי העונה הרביעית של הסדרה ביוון, בעקבות מותה של המפיקה דנה עדן, כך נודע הערב (שני) ל-mako. הצילומים יופסקו למשך כשבוע - עד ליום ראשון הבא - וזאת על מנת שכולם בצוות הסדרה יוכלו לכבד את עדן ולהשתתף בהלווייתה.
הלילה נמצאה עדן ללא רוח חיים במלון באתונה, שם התגוררה מאז 4 בפברואר לרגל צילומי העונה הרביעית של הסדרה. עדן הייתה בת 52 במותה, ונסיבות מותה טרם התבררו. לפי דיווחים ביוון, את גופתה של עדן איתר אחיה, שחיפש אחריה במשך שעות בטלפון - אך היא לא ענתה לו. בדיווח צוין עוד כי היא נמצאה עם חבלות בגופה, כשלצידה כדורים.
מחברת ההפקה של עדן, "דנה ושולה", נמסר כי היא "מבקשת להבהיר כי השמועות בדבר מוות פלילי או על רקע לאומני אינן נכונות ואינן מבוססות. אנו קוראים לכלי התקשורת ולציבור להימנע מפרסום והשערות שאינן מאומתות, ולנהוג באחריות וברגישות. זהו רגע של כאב גדול עבור המשפחה, החברים והקולגות. אנו מבקשים לשמור על כבודה של דנה ועל פרטיות יקיריה".
עדן ניהלה את "דנה ושולה" יחד עם שותפתה שולה שפיגל, ובמסגרתה הופקה בין היתר הסדרה "טהרן" שנמכרה ל-Apple TV וזכתה בפרס האמי. בחברה ספדו: "אנו המומים וכואבים על לכתה בטרם עת של חברתנו ושותפתנו האהובה. דנה, יוצרת מחוננת ובעלת מוניטין בין-לאומי".