mako
פרסומת

"הצלחתי להישאר מאופקת אבל נשברתי - זה קורע"

לאחר נאומה במליאת הכנסת של גלית דיסטל-אטבריאן על הרפורמה המשפטית, ב"זה לא אולפן שישי" החליטו להקליל את האווירה ונתנו ללהקת הפריבילגים ללוות את הנאום בדרכם. חברת הכנסת, שראתה את הקטע מהתוכנית, הגיבה בפוסט: "בשלב של הכפיים נשברתי"

מערכת tvbee
mako
פורסם:
גלית דיסטל אטבריאן
גלית דיסטל אטבריאן | צילום: חדשות 12
הקישור הועתק

ביום שישי האחרון, בתוכנית, "זה לא אולפן שישי", להקת הפריבילגים החליטה להצטרף לנאומה של שרת ההסברה מהליכוד, גלית דיסטל-אטבריאן, בנושא הרפורמה המשפטית ולגבות אותה ברגעי המתח במעט קולות רקע שהקלילו את האווירה. חברת הכנסת, שצפתה בקטע, שיתפה את הסרטון וכתבה: "הצלחתי להישאר מאופקת כמעט עד הסוף, אבל בשלב של הכפיים נשברתי. האמת? קורע", כתבה ואיחלה לגולשים: "תבלו".

כזכור, לפני כשבועיים דיסטל-אטבריאן, נאמה במליאת הכנסת על נחיצות הרפורמה של שר המשפטים ממפלגתה, יריב לוין, במערכת המשפט ובוועדה לבחירת מינוי שופטים. אז אמרה: "90 אחוז משופטי העליון הם אשכנזים, כשהשופט אלרון היה אמור להתמנות, באו ועדת השתיים ואמרו שהוא לא קורץ מהחומר. מאיזה חומר השופט אלרון לא קורץ? מהחומר האשכנזי. הדיכוי שלכם נגמר, הפריבילגיה שלכם הסתיימה, אתם תאלצו להיות כאחד האדם. פוליטיקאים כמו כולם. בלי תקשורת מגויסת למענכם, בלי אקדמיה מגויסת למענכם, בלי פרקליטות שחוקרת רק אותנו, אבל לא אתכם. בלי עליון שנראה ונשמע בדיוק כמותכם, תאלצו לוותר על הפריבילגיה על המשרות הבכירות. ישראל משתחררת, יהיה שוויון".