הסיטואציה הבאה בטוח קרתה לכם לפחות פעם אחת: אתם מרוחים על הספה, צופים בסדרת טלוויזיה; פתאום צץ על המסך מספר טלפון של אחת הדמויות - ואתם מתפתים לרגע להתקשר. אם מדובר בסדרה ישראלית - על אחת כמה וכמה. ואז, כמובן, מתעוררת התהייה: למי שייך המספר הזה? והאם הפקת הסדרות טורחת לחפש מספרי טלפון שאינם מחוברים על מנת לעשות בהם שימוש על המסך?

במקרה של "משחק הדיונון", הלהיט החדש של נטפליקס שכבר שובר שיאי צפייה, המשתתפים במשחקים המצמררים יכולים ליצור קשר עם המארגנים שלהם רק דרך מספר טלפון שמתחלף כל הזמן. אחד המספרים האלה, שמופיע במלואו בפריים מתוך הסדרה, שייך לגבר דרום קוריאני שהקשר בינו לבין "משחק הדיונון" מקרי בהחלט: על פי הדיווחים אותו גבר אנונימי מעולם לא צפה בסדרה, אבל הוא סיפר לעיתונות שהוא מקבל אינספור הודעות טקסט, ובערך 4,000 שיחות טלפון מדי יום.

איך זה קרה? בסדרה, מופיעות רק 8 ספרות של מספרי הטלפון, במקום 10 או 11 שמאפיינות את מספרי הטלפון בדרום קוריאה. אבל במקום להסיר ספרות מסוף או אמצע מספר הטלפון, ב"משחק הדיונון" הוסרו ספרות הקידומת - כך שמי שמחייג למספר שעל המסך מגיע לאותו בחור אומלל, במידה והוא נמצא באותו אזור חיוג.

אותו האיש כנראה היה במצוקה תהומית ופנה גם להפקת הסדרה, אבל נראה שהניסיון הזה לא תרם לו יותר מדי: על פי הדיווחים, בהפקת הסדרה אמרו לאיש שאין מה לעשות בנידון, מכיוון שהמספר כבר פורסם והם "לא עשו את זה בכוונה". מה שכן, יש מי שדווקא מעוניין לעזור: על פי דיווחים, מועמד שולי לנשיאות דרום קוריאה - הו קיונג יאנג מהמפלגה המוסדית המהפכנית הלאומית - מוכן להשקיע כ-85,000 דולר במטרה לרכוש את מספר הטלפון המקולל מבעליו. 

מכיוון שמדובר בבעל עסק קטן שמספר הטלפון שלו משמש גם את העסק במשך מעל לעשור - הוא סירב. כעת, על פי דיווחים, הפקת הסדרה פועלת על מנת לנסות לפתור מולו את הבעיה - הן בטלפונים ובפגישות פנים מול פנים. ייתכן ויאלצו לפצות אותו בסכום כספי משמעותי.