mako
פרסומת

רשמית: אלינור מ"המקום הטוב" היא ביסקסואלית

כוכב הסדרה אישר לאחרונה בראיון כי הגיבורה נמשכת גם לנשים וגם לגברים, אבל אף אחד לא התייחס לזה רשמית עד כה כי זה לא ביג דיל: "זו לא הסיבה לסדרה וזה לא משהו שמתעסקים בו, זו פשוט מי שהיא"

מערכת tvbee
tvbee
פורסם:
המקום הטוב
לכולנו יש סיכוי, הידד - "המקום הטוב" | צילום: יחסי ציבור, יחסי ציבור
הקישור הועתק

מעריצי הסדרה הקומית המקום הטוב, שעוסקת בעלילותיהם של ארבעה בני אנוש לא מאוד מוצלחים שמתו ונפגשו בעולם הבא, שיערו זאת כבר מזמן, אבל כעת מגיע האישור הרשמי: כוכבת הסדרה, אלינור שלסטרופ (בגילומה של קריסטן בל), היא למעשה ביסקסואלית, וזאת למרות שנרמז כי הנפש התאומה שלה היא גברית.

במהלך שתי העונות האחרונות, שלסטרופ השמיעה לא מעט הערות על כך שהיא נמשכת לדמות אחרת בסדרה, היורשת היהירה טהאני (בגילומה של ג'מילה ג'מיל), אבל רבים נטו להתייחס אליהן כבדיחות. לעומת זאת השחקן וויליאם ג'קסון הרפר, שמגלם את "הנפש התאומה" של אלינור צ'ידי אנגונייה, נשאל על ידי האתר מטרו האם יש סיכוי לרומן בין אלינור לטהאני, כפי שמעריצים רבים מייחלים, וענה כי זו בפירוש אפשרות לגיטימית.

"יש מיליון אופציות שונות ואחד הדברים שאני חושב שהסדרה מראה היטב, ואני ממש אוהב את זה, הוא שאלינור היא סופר ביסקסואלית וזה לא משהו שאנחנו מתמקדים בו", אמר. "זו לא הסיבה לסדרה וזה לא משהו שמתעסקים בו, זו פשוט מי שהיא. אני חושב שזה נהדר שלא מתמקדים לגמרי באספקט אחד של דמות רק משום שזה יכול להפוך את הסדרה ליותר מדוברת".

"זה לא משהו שאנחנו לא מדברים עליו", המשיך הרפר, "היא מדברת על זה וכולנו פשוט מקבלים את זה במקום לרצות לדבר על זה. אף אחד לא מתעכב על זה וזה בהחלט נכון לגבי אנשים שאני מסתובב איתם בחיים האמיתיים. אם מישהו אומר שהוא נמשך לכל מי שזה לא יהיה, זה לא משהו שאנחנו שואלים אותו שאלות לגביו, זה פשוט מי שהוא".