אמיר בנאי אחרי הזכייה: "זה משנה חיים בשבילי"
אמיר בנאי ורומי נוף לא רק קטפו את הגביע בגמר "רוקדים עם כוכבים", אלא גם את הלבבות של הצופים. מתחילת העונה השניים הוכרזו כחביבי הקהל ואף אחד לא הסתיר את הציפייה הגדולה לראות אותם מגיעים הכי רחוק שיש. אחרי שעשו את הבלתי-ייאמן ובגמר צמוד במיוחד לקחו את הגביע, הם אומרים בריאיון ל-mako: "כולם היו ראויים, זו זכות מטורפת"


כבשו את הרחבה ואת הלב: כשאמיר בנאי עלה לראשונה לבמה של "רוקדים עם כוכבים", התחיל ניצוץ שהתפשט לאט לאט בלבבות של מדינה שלמה. אמש (ד'), הוא והמנטורית רומי נוף הניפו את הגביע לאחר שזכו במקום הראשון באחד הגמרים הטובים ביותר שנראו בתוכנית; בריאיון ל-mako רגע אחרי הגמר, השניים שיתפו בהתרגשות על התחושות שמלוות אותם רגע אחרי הזכייה, וגם - מה הם הולכים לעשות מחר בבוקר?
בנאי ונוף סומנו מאוד מהר כחביבי הקהל והמחמאות הגיעו מכל עבר, החל משולחן השופטים ועד הקהל בבית שהתאהב. ובכל זאת, הם התחרו מול שלושה זוגות שכל אחד מהם היה ראוי לזכייה, כשכולם קיבלו ציונים מושלמים לאורך הערב. "זאת הייתה עונה מאוד הפכפכה, לא היה אפשר היה לדעת", הסבירה נוף לגבי הניצחון שלהם, ובנאי הוסיף: "כולם רקדו מטורף כל העונה ובמיוחד היום. איזו רביעייה מדהימה, וכמה כולם היו ראויים, זו זכות מטורפת. קיווינו מהרגע הראשון וזה קרה".
איך התגובות של המשפחה והחברים?
אמיר: "טירוף, כולם הכי מפרגנים ואוהבים. לא היינו עושים את זה בלי התמיכה שלהם, זה מה שהחזיק אותנו כשהיינו ימים ולילות בסטודיו".
המסע היה מאוד אינטנסיבי, יש גם רגעי שבירה?
רומי: "זה כל כך הפכפך ויש עליות וירידות. כל יום מכיל בתוכו גם רגעי משבר, שמחה עצב, וחווינו הכל מהכל. מודים על כל שנייה מהתהליך והדרך הזאת, אני הכי שמחה שזאת התוצאה שלה".
אתם צריכים קצת הפסקה אחד מהשנייה אחרי התקופה הזאת?
רומי: "נראה איך נרגיש מחר בבוקר".
אמיר: "קשה לעכל, הרווחתי פה שותפה וחברה לחיים שהדרך שלנו רק מתחילה, ואני בטוח שדרכינו עוד יצטלבו".
מה למדתם על עצמכם בחוויה הזאת?
רומי: "אמיר למד שהוא מסוגל לעשות הכל. הוא בא אנדרדוג ולא רקד מעולם, הוא לא הגיע עם הידיים לרצפה כי הוא לא היה מספיק גמיש. אני תמיד אהיה שם איתו אחרי גם לתמוך בו כשצריך ולהזכיר לו שהוא עשה את זה".
אמיר: "אני יכול לכתוב לך ספר. אני חושב שרומי למדה שהיא פשוט רק צריכה להיות מי שהיא וזה מנצח הכל בסוף".
ממש מוקדם בתחרות סומנתם כחביבי הקהל. זה הוסיף ללחץ?
אמיר: "זה נתן לנו רוח גבית לאורך כל הדרך. אנחנו מודים ומעריכים, זו זכות מטורפת".
אתה בתקופה מטורפת ופרצת בענק. איך זה מרגיש?
אמיר: "זה משנה חיים בשבילי. כל כך נהניתי פה והתמסרתי במאה אחוז, זה נתן לי ספתח מטורף לעשות את הדבר שאני הכי אוהב בעולם ולהופיע. מכאן השמיים הם הגבול".
לאורך העונה נושא הקנאה ובני או בנות הזוג שמחכים בבית עלה אף יותר מהרגיל. זה התחיל מלוסי אהריש שהודתה שהיא מקנאה כשהגיעה לצפות בצחי הלוי באולפן, המשיך עם שירי מימון ששיתפה על בעלה וגם נועה ריינהולד, בת זוגו של אמיר, שיתפה בסטורי שהעלתה שאי אפשר להתכחש לקנאה ולכך שמערכת היחסים השתנתה מאז שבנאי בתוכנית: "זה טירוף וזה משנה", אומר כעת אמיר, "אנחנו גדלים יחד לתוך זה, היא כזאת מדהימה ותומכת וזה גם הרבה בזכותה. הייתה שם להכין ולבשל לי, לנקות ולכבס, לתמוך להכיל ולהקשיב. היא גם עצרה את החיים שלה באיזשהו מקום. לא פשוט להכיל את הדבר הזה".
נוף, שגם היא מתחזקת זוגיות, הגיבה מהצד שלה על הנושא: "זה חתיכת דבר להכיל. אנחנו לא נמצאים ולא נוכחים, עסוקים כל הזמן במשהו אחר עם אנשים אחרים. הייתה פה תמיכה מטורפת מכל המשפחות ובני הזוג, זה גם מה שגרם לנו להיות בשקט ובעשייה שלנו ולהגיע לאן שהגענו".
אי אפשר להתעלם מההייפ והבנות. בטוח מתחילות איתך מלא. איך אתה מגיב לזה?
אמיר: "קודם כל סליחה לכל מי שאני לא עונה לה באינסטגרם. אני טכנופוב ובקושי פותח את הטלפון והאמת שבלי קשר גם לא. נראה לי שיודעים שאני בזוגיות".
מה התוכניות שלכם למחר בבוקר?
רומי: "מוזר. לא חשבנו על זה, אולי נלך לים".
אמיר: "להירגע שנייה, לראות חברים ומשפחה. אנשים שלא ראיתי חצי שנה, להשלים פערים, להיות עם עצמנו ולעשות דברים שאנחנו אוהבים. קצת חופש ושקט, אבל גם שנינו אנשים שלא יודעים לנוח יותר מדי אז נחזור לאטרף של הדבר הבא".