mako
פרסומת

דרמה ב"רוקדים עם כוכבים": ארטיום ליאסקובסקי נפצע בחזרות

רגע לפני שארבעת הזוגות ילחמו הערב (רביעי) על הכרטיס לגמר הגדול באירוע נוצץ, הרקדן ארטיום ליאסקובסקי נפצע באימונים במהלך הלילה. האם הוא יוכל לעלות לרקוד לצידה של עדי חבשוש?

גיל משעלי
פורסם:
עדי חבשוש וארטיום ליאסקובסקי – מודרני
הביצוע שלא השאיר עין יבשה באולפן | צילום: מתוך "רוקדים עם כוכבים", קשת 12
הקישור הועתק

עדכון מנווה אילן: הלילה (בין שלישי לרביעי), בעיצומן של החזרות לאירוע חצי הגמר שיתרחש הערב (אחרי החדשות, קשת 12), ארטיום ליאסקובסקי, הפרטנר של עדי חבשוש לרחבה של "רוקדים עם כוכבים" נפצע.

בעקבות כך, הרקדן הועבר להמשך טיפול על ידי הצוות הרפואי של התוכנית בתקווה שיוכל לרקוד הערב על הרחבה בשידור חי. עם זאת, לאור המצב עדי חבשוש התחילה בחזרות עם רקדן חלופי במטרה שתעלה לרקוד ותלחם על מקומה בגמר הגדול שמתקרב בצעדי ענק.

מתחילת הדרך, עדי וארטיום היו מהזוגות הבולטים בתחרות. כמעט בדרך קבע הם כיכבו בראש הטבלה, זכו לאהדת הקהל והן לאהדת השופטים. מקווים שנוכל לראות אותם הערב קורעים את הרחבה.