שירי מימון משתפת: "בכי חנוק. מותשת, עייפה וכאובה"
כשהגמר הגדול נושף בעורפה, שירי מימון - שקיבלה לראשונה ציון מושלם מפאנל השופטים של "רוקדים עם כוכבים" - משתפת על הקושי בשלב הזה של התחרות. בסטורי חשוף שהעלתה לעמוד האינסטגרם היא כותבת באופטימיות על ההתמודדות: "עוד רגע כשהכל ייגמר, גם החוויה הזאת תשאיר בי זיכרון שימלא אותי"

מאז שהתחילה את המסע שלה ב"רוקדים עם כוכבים", שירי מימון לא חוששת לשתף גם על רגעי הקושי בתחרות. כשחצי הגמר כבר בפתח (רביעי, אחרי החדשות, קשת 12), הזוגות נותנים הכל באימונים אך רק ארבעה זוגות יגיעו אל הגמר הגדול ויתחרו על הגביע. מימון קיבלה בפרק האחרון את הציון המושלם הראשון שלה, כשגרפה מהשופטים 40 נקודות על ביצוע מרהיב לצלילי השיר שהכי מזוהה איתה: "השקט שנשאר".
אבל למרות ההצלחה הפנומנלית בתחרות, הזמרת העלתה סטורי שמצביע שלא הכל ורוד מאחורי הקלעים, והקושי בשלבים המתקדמים מורגש מאוד: "חיוך של געגועים, של הודיה, של בכי חנוק. מותשת, עייפה, כאובה, אבל יודעת שעוד רגע כשהכל ייגמר גם החוויה הזאת תשאיר בי זיכרון שימלא אותי. של תקופה שגרמה לי ללמוד ולקלף עוד שכבה בדרך אליי", כתבה מימון לצד תמונה שלה במעלית.

זו לא הפעם הראשונה שמימון משתפת את העוקבים שלה בקושי של התהליך. בשלב מוקדם יותר של העונה העלתה וידאו חשוף שלה שבו היא סיפרה באומץ: "אני כל כך פרפקציוניסטית וקשה עם עצמי. יש בי משהו ששואף לשלמות. לא נותנת לעצמי הזדמנות באמת ללמוד וליהנות מהתהליך".
זו הפעם הראשונה שהזמרת מתמודדת בריאליטי מאז הפריצה שלה בעונה הראשונה של "כוכב נולד", כשזכתה במקום השני. מאז הפכה לאחת הזמרות המפורסמות במדינה ושופטת בתוכניות ריאליטי שירה לאורך שנים, ואין ספק שהתהליך ההפוך מוציא ממנה צדדים חדשים שלא ראינו.