התגעגענו: הכוכב האהוב שחוזר לפרק הסיום של "ארץ נהדרת"
כבכל שנה, תוכנית הסאטירה תחגוג את סיום העונה ביום הכי ישראלי שיש. לכבוד מסיבת העצמאות של "ארץ נהדרת", הקומיקאים נכנסים לדמויות. אפילו הסטנדאפיסט שחר חסון, שכבר אינו משתתף קבוע בתוכנית, מגיע להרים בהופעת אורח

מסורת זו מסורת, ולכן גם השנה התכנסו כוכבי "ארץ נהדרת" (פרק הסיום הערב, רביעי, אחרי החדשות, קשת 12) לחגיגת עצמאות וסיום עונה משותפת ומצחיקה במיוחד. השחקנים נערכים לכניסה לדמויות עוד משעות הבוקר המוקדמות, ומתארגנים מאחורי הקלעים.

נראה שאורח מיוחד הגיע במיוחד לסיום העונה - שחר חסון, שפרש מהקאסט ונראה כי נערך אף הוא לחיקוי. אנחנו לא יודעים את מי יחקה, אבל את חלק מהדמויות על הסט כבר זיהינו.

בין מי שיזכו לחיקויים קורעים נמצאים כמובן חלק ממושאי החיקוי הקבועים כמו מירי רגב, אבל גם משיאי המשואות כמו נשיא ארגנטינה חאבייר מיליי, אסף גרניט ונוספים. גם שני כהן כבר עטתה קרחת, והמנחה איל קיציס לבוש ומזומן לספיישל.

