mako
פרסומת

"אנחנו הכי חולי סטלות, אוהבים מסיבות, הנאות וחו"לים"

בני הזוג ספיר אביסרור וליאור דבח, מהדמויות האהובות על המסך שלנו כרגע, הם הורים לשניים, קרייריסטים שבבעלותם עסקים מצליחים ונחשבים לאחד הזוגות החזקים ב"המירוץ למיליון", אלא שמסתבר כי בזמנם החופשי הם יודעים ואוהבים לעשות חיים - ביג טיים: "אנחנו נהנתנים, אוהבים את ההנאה"

המירוץ למיליון
tvbee
פורסם: | עודכן:
ספיר אביסרור, ליאור דבח
צילום: צילום ביתי
הקישור הועתק

מי שעוקב אחרי ספיר אביסרור וליאור דבח ברשתות החברתיות יודע שבני הזוג הם לא רק הורים לשני ילדים מתוקים ובעלי קריירות משגשגות, אלא גם שבזמנם הפנוי הם יודעים ליהנות מהחיים כמו שצריך, בין אם זה בנסיעות תכופות לחוץ לארץ, מסיבות ומועדונים. מספיק לצפות בהם על המסך בימים אלה ב"המירוץ למיליון" כדי להבין שמדובר בשני אנשים מצחיקים וכיפים, במיוחד כשהם נמצאים זה עם זו.

בקטע המירוץ באזרבייג'ן שיימשך הערב (מוצאי שבת, אחרי החדשות, ערוץ 12), ליאור וספיר יידרשו למשימת מחסום שבמסגרתה יצטרכו להשתלב בסצנת חיי הלילה בבאקו, בירת אזרבייג'ן. ספיר, שתיקח את המשימה הזו על עצמה, תתבקש להפוך לברמנית מיומנת ולהכין את הקוקטייל האזרי המפורסם שנקרא "דה פייר דאקירי", על פי הרוטינה שיציג בפניה הברמן המקומי - שלב אחרי שלב, בלי לטעות פעם אחת.

חיי הלילה כאמור לא זרים לשניים בכלל, כך חשפה ספיר: "כשהגענו למשימת המחסום הייתה אווירה של מועדון, קצת אלכוהול, קוקטיילים. זו אווירה שהתגעגענו אליה. למרות שאנחנו הורים לשניים, אנחנו הכי מסיבות, הנאות וחו"לים".

ליאור הסתייג מעט מהקביעה הזו: "ספיר, אנחנו לא כזה הכי מסיבות" וספיר הופתעה: "מה? מה יש לך? אנחנו בחו"ל כל הזמן, טסים, מועדונים. ליאור, אנחנו הכי חולי סטלות". ליאור לא אהב את ההתבטאות הזאת בכלל: "חולי סטלות? מה זה המילים האלה? אנחנו הכי נהנתנים, אוהבים את ההנאה, אבל חולי סטלות? אני מנסה לשמור על קלאס - והיא הורסת. אני מנסה לשמור על קלאס עוד הפעם - והיא שוב הורסת".