בשביל החבר החדש? הדחייה של נסרין
על אף שאמור היה לחזור כבר החודש, עליית הדוקו-ריאליטי "נסרין" נדחתה לחודש הבא - זאת בצל הזוגיות החדשה של הזמרת עם דיוויד זיטון. במקביל נמשך גם המאבק המשפטי מול בן זוגה לשעבר, רום שמיר. פרסום ראשון

פרסום ראשון: "נסרין", סדרת הדוקו-ריאליטי מבית HOT שעוקבת אחר חייה של הזמרת נסרין קדרי, הייתה אמורה לחזור החודש לעונה שלישית - אך היום (ה') נודע ל-mako כי היא נדחתה, לטובת צילומי השלמה המתקיימים בימים האלה.
צילומי ההשלמה של "נסרין" מגיעים ימים ספורים לאחר דיווחים כי קדרי נמצאת בזוגיות עם דיוויד זיטון - זמר ומאבטח שהשתתף בעבר בריאליטי "הכוכב הבא". גורמים בסדרה אומרים ל-mako כי בהפקת "נסרין" רוצים שגם זיטון יצטלם לעונה החדשה, אך הנושא טרם הוכרע. בנוסף, בהפקה טרם החליטו כיצד לנהוג בחומרים שכבר צולמו בהשתתפותם של בעלה לשעבר רום שמיר וילדיהם המשותפים, זאת בצל המאבק המשפטי שממשיך להתנהל גם כעת.
