mako
פרסומת

פי דידי תוקף את נטפליקס: "משתמשים בחומרים גנובים"

הראפר, שהורשע בעבירות זנות ומרצה עונש מאסר, זועם על ענקית הסטרימינג ששחררה טיזר לסדרת הדוקו על חייו, בהפקת הנמסיס המושבע שלו, 50 סנט. בהצהרה מטעמו נמסר כי נטפליקס "נואשת להפוך כל דקה מחייו לסנסציונית, ללא קשר לאמת"

mako תרבות
mako
פורסם: | עודכן:
פאף דדי מתוך הדוקו בנטפליקס
צילום: Sean Combs: The Reckoning, נטפליקס
הקישור הועתק

הראפר שון קומבס, פי דידי, תוקף את סדרת הדוקו החדשה של נטפליקס Sean Combs: The Reckoning, שהפיק 50 סנט, ומכנה אותה "כתב השמצה מביש". דובר מטעם קומבס, שמרצה כעת עונש מאסר, מאשים הערב (שני) בשמו את ענקית הסטרימינג בשימוש ב"חומר מצולם גנוב - שמעולם לא אושר לפרסום".

נציגו של קומבס פרסם הערב את ההצהרה, יום לפני עליית הסדרה ולאחר שנטפליקס שחררה טיזר חדש, שבו נראה הראפר בשיחת טלפון שישה ימים לפני מעצרו ב-2024, אומר: "אנחנו צריכים למצוא מישהו שיעבוד איתנו, שעבד בעסקים המלוכלכים ביותר - אנחנו מפסידים".

"כפי שנטפליקס והמנכ"ל טד סראדוס יודעים, מר קומבס אוסף חומר מצולם מאז היה בן 19 כדי לספר את סיפור חייו בדרכו. זהו מעשה בלתי הוגן מיסודו - ובלתי חוקי, שנטפליקס תנצל את העבודה הזו לרעה", נמסר בהצהרה מטעם דידי.

עוד צוין כי ענקית הסטרימינג "פשוט נואשת להפוך כל דקה מחייו של מר קומבס לסנסציונית, ללא קשר לאמת, כדי להרוויח מהטירוף התקשורתי האין-סופי. אילו נטפליקס הייתה דואגת לאמת או לזכויותיו המשפטיות של מר קומבס, היא לא הייתה מוציאה חומר מצולם פרטי מהקשרו, כולל שיחות עם עורכי דינו שמעולם לא נועדו לחשיפה ציבורית. לא הועברו זכויות כלשהן בחומר זה לנטפליקס או לכל צד שלישי".

עוד צוין כי "לא פחות מדהים זה שנטפליקס העבירה את השליטה היצירתית לקרטיס '50 סנט' ג'קסון - יריב ותיק עם נקמה אישית, שבילה שנים בהשמצת מר קומבס. מעבר לבעיות המשפטיות, מדובר בהפרת אמון אישית - מר קומבס תמיד כיבד את טד סרנדוס והעריץ את מורשתו של קלרנס אוונט. שנטפליקס תמסור את סיפור חייו למישהו שתקף אותו בפומבי במשך עשרות שנים - זה מרגיש כמו עלבון אישי מיותר וכואב. לכל הפחות, הוא ציפה להגינות מצד אנשים שכיבד".

בתגובה לפניית מגזין "וראייטי" מסרה נטפליקס, עוד לפני פרסום ההצהרה וההאשמות מטעמו של הראפר במלואן, כי "סדרת הדוקו כוללת חומר אינטימי שצולם בידיעתו של קומבס", אך לא הבהירה כיצד הוא התקבל.