הבטחות צריך לקיים: סגירת המעגל של אסי עזר
אחרי שהבטיח לסבתה של מתמודדת "הכוכב הבא לאירוויזיון" תפקיד בסדרה שלו, המנחה אסי עזר עמד במילתו - וכעת הגיע שלב ההוכחות: רחל, שכעסה על אסי כי בעבר סירב להצטלם איתה לסלפי, קיבלה תפקיד בסדרת הנוער של עזר, "מתוקים". נראה שהיא משתלבת יפה על הסט לצד רותם סלע

אחד הרגעים הזכורים מהעונה הקודמת של "הכוכב הבא לאירוויזיון" הוא המפגש של אסי עזר עם רחל, שהגיעה ללוות את נכדתה לאודישן וניצלה את ההזדמנות לסגור איתו חשבון. אחרי שסיפרה כי בעבר ביקשה ממנו להצטלם איתה ברחוב והוא סירב, בקטע שירד מהעריכה, הבטיח עזר שישלב אותה בעונה הבאה של הסדרה שלו "מתוקים" - וכעת הוא עמד במילתו.
רגע לפני שינחה את התוכנית החדשה "מי רוצה להתחיל" (שישי אחרי החדשות, קשת 12), עזר עובד בימים אלה גם על העונה השנייה של סדרת הנוער "מתוקים", שכתב ואף מככב בה בעצמו. מי שהגיעה ליום צילום היא לא אחרת מסבתא רחל, שקיבלה תפקיד קטן על המסך כפי שהובטח לה.

הצילומים התקיימו ביהוד, מה שהיווה סגירת מעגל משעשעת לאחר שאותו מקרה שתיארה רחל התרחש גם הוא באותה עיר. בינתיים נראה שהיא לגמרי מסתדרת על הסט לצד רותם סלע - ומי יודע, אולי זאת לא תהיה הפעם האחרונה.