mako
פרסומת

עדי הימלבלוי מצטרפת ל"בקרוב אצלי"

בקשת 12 הודיעו כי הימלבלוי תשחק בעונה החדשה של הסדרה, ותגלם את מפיקת החתונות המתחרה של דסי (עדי חבשוש). עוד לוהקו: אליאנה תדהר, רן דנקר ומיכאל אלוני. הצילומים צפויים להתחיל בקרוב

גיל משעלי
פורסם:
עדי הימלבלוי מנוקדת
צילום: אינסטגרם, adihimelbloy
הקישור הועתק

עדי הימלבלוי מצטרפת לעונה השנייה של "בקרוב אצלי". השחקנית לוהקה לתפקיד מרכזי בעונה החדשה של סדרת הדרמה המצליחה של קשת 12, שבה תגלם את מפיקת החתונה המתחרה של דסי (עדי חבשוש).

הימלבלוי מצטרפת לשורת שחקנים חדשים שייקחו חלק בעונה הבאה, בהם אליאנה תדהר, רן דנקר ומיכאל אלוני, לצד שחקנים מהעונה הראשונה. הצילומים צפויים להתחיל בקרוב בהפקת טדי הפקות.

"בקרוב אצלי", בכיכובה של עדי חבשוש, הייתה הסדרה הנצפית ביותר בשנה שעברה בקשת 12. במרכז העלילה ניצבת דסי טולדנו (חבשוש), שמתעוררת בוקר אחד ומגלה כי לא פחות מארבעה גברים מתחרים על ליבה: החבר הכי טוב מהילדות (תומר קאפון), מלך השכבה שהיה מושא האהבה שלה בתיכון (אושרי כהן), האקס שלא מצליח לשחרר (תמיר בר) ויורש העצר של ליכטנשטיין (רוני הרמן).