צפו: הרגעים הגדולים של "להיות איתה"
רגע לפני שהעונה החדשה של "להיות איתה" חוזרת, נזכרנו בשלוש דמויות מהסדרה שכל אחת מהן יכולה להוציא ספר הגיגים משלה. ונסה האובססיבית, אסף האח הלא מאוד מוצלח של עמוס וצביקה הסוכן עם הפתיל הקצר. הצפייה עליכם, פניני הלשון עליהם

"וואי, וואי, וואי, המשוגעת הגיעה": כל הרגעים הגדולים של ונסה
היא הציעה נישואים פעמיים, פתחה חזית מול הדוגמנית הכי שווה בישראל והפתיעה בשמלות מעוצבות להפליא. מאחורי ונסה עומדת השחקנית הילה סעדה, שהפכה את הרגעים הדרמטיים ב"להיות איתה" להרבה יותר מצחיקים: "התאהבתי בדמות מהרגע הראשון. זה כיף לשחק מישהי שלא רואה אף אחד ממטר". קבלו את הרגעים הגדולים של הבחורה הכי צבעונית על המסך.
אח או אחיתופל: כל הרגעים הכי קורעים של אסף
הוא האח הקטן והלא מאוד מוצלח של עמוס אבל מתנהג כמו המנטור שלו, הוא מחליף בחורות בקצב אבל מודה שהוא נמשך לאלוהים. אחרי שהמציא את טרנד הנשרים על החולצות והספיק לשמוע את השיר שלו מתנגן ברדיו, קבלו את כל הרגעים הגדולים של אסף דהרי, האח הכי שועל על המסך.
"אין תגובה!": צפו ברגעים הכי קורעים של צביקה
הוא הסוכן הצמוד של נועה הולנדר אבל מתנהג כמו אבא שלה, הוא איים לתבוע את כל אילן היוחסין של עמוס ושונא שדוחפים לו עוד משפט אחרי שהוא מסיים את שלו בסימן קריאה. קבלו את כל הרגעים הגדולים של צביקה גרנות, הסוכן הכי קשוח על המסך
"להיות איתה" - בקרוב בקשת, ערוץ 2