mako
פרסומת

כפולים 2: הבת עזבה את הבית והפכה לחשודה בפיגוע

סדרת הדרמה המצליחה חוזרת בעונה חדשה ועם גיבורים חדשים (בקרוב בערוץ 12). השחקנית מורן רוזנבלט תגלם צעירה חרדית מבית שמש שעברה לתל אביב, חיה עם בת זוג (חני פירסטנברג) ושומרת על קשר עם אמה (חנה אזולאי-הספרי) מאחורי גבו של אביה

מערכת תכניות קשת
כפולים
פורסם:
הקישור הועתק

פיצוץ פתאומי בלב ים גובה את חייהם של עשרות הרוגים ומיד אחריו, שלוש משפחות מגלות שאחד מיקיריהן נעלם באופן מסתורי. זה הסיפור שעומד במרכז העונה החדשה של סדרת הדרמה "כפולים" שתעלה בקרוב בקשת 12. אחד הבתים שמושפע מאותו פיצוץ הוא בית משפחת לוי בבית שמש. זוג הורים חרדים שבתם היחידה עזבה את הדת ועברה לתל אביב לבדה, כבר בגיל 18.

הבת, דקלה לוי (מורן רוזנבלט) גדלה אמנם כילדה חרדית, אבל תמיד הרגישה לא שייכת. כבר בסמינר לבנות היא ניהלה רומן עם בת כיתתה עד שזו נשלחה לקרוביה בחו"ל, שם מיהרו לחתן אותה. דיקלה שנותרה שבורת לב מהמקרה, החליטה לעזוב את בית שמש מבלי להביט לאחור.

מורן רוזנבלט כדקלה לוי
מהבית החרדי לעיר הגדולה. דקלה לוי | צילום: עומרי דדון, יחסי ציבור

בתל אביב היא הכירה את ג'ו (חני פירסטנברג), יהודיה אמריקאית שהגיעה לישראל בפרויקט "תגלית", התאהבה בארץ והחליטה להישאר. אחרי שנתיים יחד הן כבר החלו לפנטז על חתונה, טיול ביאכטה מסביב לעולם ואחריו הקמת משפחה מאושרת.

אמא של דקלה, מרים לוי (חנה אזולאי הספרי), שמרה איתה על קשר מרחוק, למרות שבעלה, יוסף לוי (יורם טולדנו) החליט לנתק קשר עם הבת בגלל השינוי באורח חייה. פעם בשבוע כשהוא לא בבית ורק מרים לבדה, היא דאגה לדבר עם דקלה ומדי פעם, גם נפגשה איתה והעבירה לה כסף. הכל מבלי שבעלה יודע. כך התנהלו חייהן של שלוש הנשים עד לפיצוץ שאחריו, שום דבר כבר לא יהיה כמו שהיה.

פרסומת
חנה אזולאי הספרי כמרים לוי
בעלה לא יודע. מרים לוי | צילום: עומרי דדון, יחסי ציבור

"כפולים 2": עונה חדשה, סיפור חדש. בקרוב בקשת, ערוץ 12