mako
פרסומת

לירז חממי משתפת: "היא האמא שלעולם לא אהיה"

רגע לפני ש"הבת", הדרמה החדשה של ערוץ 12 שנמכרה לשידור בכל העולם, תשודר בהקרנת בכורה בין-לאומית בקשת 12 (שני, אחרי החדשות) - כוכבת הסדרה התייחסה בפוסט שפרסמה באינסטגרם לתחושות שמלוות אותה: "אני בעננים, מקווה שתתאהבו כמו שאנחנו התאהבנו"

דסק קשת 12
mako
פורסם:
לירז חממי
לירז חממי | צילום: מלי פנסו
הקישור הועתק

מחר זה מתחיל: "הבת", סדרת הדרמה החדשה של ערוץ 12, תשודר מחר בהקרנת בכורה בין-לאומית, זאת לאחר שכבר נמכרה עוד לפני שידורה לאפל (הפרק הראשון בשני, אחרי החדשות בקשת 12). בלב הדרמה אורנה, שאותה מגלמת לירז חממי, שצריכה להתמודד עם מעצר בתה (טליה לין רון) ברוסיה - וההחלטה לעשות הכל כדי להחזיר אותה הביתה.

חממי, שמתגוררת בלונדון והגיעה בסוף השבוע לביקור מולדת לקראת השקת הסדרה, פרסמה היום (ראשון) פוסט נרגש בחשבון האינסטגרם שלה, ובו פרטה על התחושות שעולות בה לצד תמונות נבחרות מצילומי הסדרה. "בספטמבר 2022 אני מצלמת אודישן ביתי לסדרה החדשה 'הבת'. (זו) הסדרה שתיקח אותי למסע הכי ארוך בעולם, עד שתגיע למשרדי אפל טי.וי", כתבה.

"אורנה, האמא שלעולם לא אהיה, לימדה אותי שכל אמא תלך אחרי הילדה שלה גם כשהיא מגלה בדרך, שהיא לא מכירה אותה", המשיכה. "נחתי בשישי אבל הלב שלי עדיין בעננים מלפגוש אתכם ברחוב ולשמוע שאתם מחכים לא פחות ממני. מחר תצפו בה ראשונים לפני כל שאר העולם. תכירו את אורנה, גלי, בני, ריטה ודורי. הלוואי שתתאהבו כמו שאנחנו התאהבנו. והלוואי שתהיו גאים ביצירה הזו לא פחות מאיתנו", חתמה.