טליה לין רון נזכרת: "עצרו אותי בשדה התעופה בחשד להחזקת סמים"
בזמן שהאירועים ב"הבת" הם פרי הדמיון של היוצרים, שיתפה כוכבת הסדרה בחוויה מלחיצה שעברה בשדה תעופה בקנדה, חוויה בעלת קווי דמיון למה שעוברת דמותה בתחילת הסדרה. "ברור שלא היה עליי כלום. חזרתי מהודו וכשפתחו את המוצ'ילה רק חשבתי 'איזה מסכנים, בטח יש ריח נוראי'"

עזר לה להתחבר לדמות? בזמן ש"הבת", הדרמה שמשודרת בימים אלו בקשת 12 ובמקביל באפל TV למיליוני מנויים ברחבי העולם, אינה מבוססת על אירועים אמיתיים, כוכבת הסדרה, טליה לין רון, נזכרה במקרה מהעבר עם קווי דמיון למה שקרה לדמותה בפתיחת הסדרה (פרק חדש הערב, אחרי החדשות).
בקטע משיחה עם לירז חממי שעלה ב-V1, אפליקציית החדשות של קשת 12, שיתפה לין רון איך נעצרה בשדה תעופה בקנדה בחשד ללא פחות מהחזקת סמים - כפי שקרה גם לדמותה בתחילת העלילה. "פעם אחת כשחזרתי מהודו עצרו אותי על חשד לסמים", הטילה פצצה וחממי מיד הבהירה: "לא היה עלייך כלום, נכון?".
"מה פתאום. הייתי בטיול במשך שישה חודשים, הייתי בהודו עוד חודשיים ואז הגעתי לשדה תעופה בקנדה", שחזרה לין רון. "היה שדה מדהים, מריח נהדר, יש שטיחים ואומנות. אני, עם סנדלי השורש והגרביים, עצרתי להתבונן באומנות הנהדרת שהייתה שם. היה שטיח נעים על הקיר, ליטפתי אותו".
כנראה שההתנהגות של השחקנית נראתה חשודה, כי אז הגיעו כוחות הביטחון בשדה. "אמרו 'בואי איתנו', הוציאו את המוצ'ילה שלי מהמטוס ופירקו אותה. בחור שאל אותי מאיפה אני, ושאלות על בני המשפחה שאני הולכת לבקר. כל הזמן מאחוריו פירקו את המוצ'ילה ורק חשבתי 'איזה מסכנים. יש לזה ריח נוראי'", צחקה. "לדעתי יצא משם זבוב, זה היה דוחה. אבל, אני ממש ממליצה על שדה התעופה בקנדה".