הראש מיפו השמלה ממרלין: "הקינוח המושלם" (פרק חדש הערב, אחרי החדשות, קשת 12) חזרה בעונה חדשה לאחרונה, ונראה כי מדובר בתוכנית שמביאה לקדמת הבמה הפתעות וחידושים כל הזמן. ועדיין, ספק אם ראיתם קינוח כזה. מיכאל זורין הפתיע את השופטים כאשר הגיש להם ביצה נוצצת על צלחת קרמיקה מרהיבה. למרות המראה השקט והמתעתע של זורין הוא מעיד כי הוא נמצא במטבח כל הזמן ופשוט מת על זה. "אני קונדיטור. זה המקצוע שלי וזה מה שאני עושה ביומיום", סיפר.

כבר באודישן של הקונדיטור היה ברור כי הקינוחים שהוא מכין הם לא קונבציונליים ויצרתיים במיוחד. זורין התייחס להשראה שמאחורי היצירה. "זה קינוח שנקרא 'מרלין מונרו' בהשראת התמונה האייקונית של הכוכבת. אמורים לשבור אותו כמו ביצה קשה".

מיכאל, השמלה זה קרמיקה?
"בדיוק 'השמלה', שזו הצלחת, נעשתה על ידי אמא שלי בעבודת יד ואת המעטפת הכנתי מניפוח של סוכר, בדומה למה שעושים עם זכוכית. בפנים יש הפתעות וטעמים שאני מעדיף שפשוט תטעמו. יש ליצ'י, קרמבל וגלידת סיגליות שזו ההפתעה האמיתית".

איך היה בקינוח המושלם?
"חבל על הזמן, חוויה יוצאת דופן שלא ציפיתי והופתעתי לטובה, אבל גם מאוד פחדתי מהשופטים".

ממי במיוחד, מאסטלה?
"דווקא לא, יש לנו חיבור טוב ואני מעריך מאוד את המקצועיות שלה. לכל שופט יש את הטאצ' שלו ככה שפחדתי מכולם".