mako
פרסומת

באלה הידיים - הקינוח של רחלי ורניר

עם תבנית אצטרובל הקינוח הזה מטריף ביופיו, אבל אנחנו מבטיחים לכם שהטעמים המשגעים יישארו גם בכל תבנית אחרת. מתוך חצי הגמר של "הקינוח המושלם"

אור שוקרון
קשת 12
פורסם:
הקינוח המושלם: באלה הידיים, הקינוח של רחלי ורניר
הקינוח המושלם: באלה הידיים, הקינוח של רחלי ורניר | צילום: שחר רזניק, קשת 12
הקישור הועתק

המרכיבים:

לקרם צנובר מוקצף:
250 גרם שמנת
150 גרם מחית צנובר טהור
כפית מחית וניל טהור
150 גרם שוקולד מקורמל
3 גרם אבקת ג'לטין מושרה ב-15 גרם מים
350 גרם שמנת (להקצפה)

לגנאש ליים, בזיליקום וצנובר:
כפית מחית וניל
20 גרם מחית צנובר
100 גרם שמנת מתוקה
100 גרם מיץ מ-2 לימונים או ליים
80 גרם שוקולד מקורמל
2 גרם ג'לטין מושרה ב-10 גרם מים
5 עלי בזיליקום טרי (גדולים)
קליפה מגורדת מ-2 לימונים

לקראנץ' צנובר:
100 גרם שוקולד מקורמל
120 גרם צנובר קלוי
קליפה מגורדת מ-2 לימונים

אופן ההכנה:

קרם צנובר:

מחממים 250 גרם שמנת עם המחיות. יוצקים על השוקולד, מוסיפים ג'לטין, מערבבים לאחידות ומסננים. מקציפים שמנת ומקפלים פנימה.

גנאש ליים:

מביאים לסף רתיחה את המחיות, הנוזלים, הגרידה והבזיליקום. יוצקים על השוקולד, מוסיפים את הג'לטין, מערבבים ומסננים. יוצקים לתבנית אינסרט ומקפיאים להמשך שימוש.

קראנץ' צנובר:

ממיסים את השוקולד, משלבים פנימה את כל המרכיבים, משטחים ומקררים להמשך עבודה

ההרכבה:

מסדרים את כל שכבות הקינוח זו על זו בתוך תבנית בצורה הרצויה. מקפיאים, מחלצים צובעים בצבעי מאכל מוזהבים לפי הרצון או הצורך.