לואקר זה טעים: הקינוח של אור שוקרון
להפוך קינוח רגיל למדהים: בטח גם אתם שמעתם על קינוח הלואקר של אור שוקרון שמתמודדת ב"קינוח המושלם", רוצים להכין גם את המנה המושלמת שכוללת חתיכות ואפל, קרם מסקרפונה, קרם קוקוס ואבקת פירות יער? השגנו בשבילכם את המתכון

מצרכים
לתחתית:
6 חבילות קטנות של ופל לואקר טורטינה לבן.
מלח גס
לקרם קוקוס:
חבילת וופל לואקר קוקוס שוקולד לבן
לקרם מסקרפונה :
250 שמנת מתוקה
250 מסקרפונה
80 אבקת סוכר
לקישוט:
אבקת פירות יער
מיני עלי בזיליקום
אופן הכנה
לתחתית:
טוחנים את הוופלים עם קורט מלח גס, משטחים בגובה חצי סנטימטר על נייר אפייה ומקפיאים כ10 דק עד להקשחה. אחר כך מוציאים מהמקפיא וקורצים עיגול בגודל הרצוי.
שומרים במקרר.
לקרם קוקוס:
טוחנים וופל לואקר קוקוס ושוקולד לבן ומזלפים פס דק מעל הדסקית שקרצנו מוופל הטורטינה.
לקרם מסקרפונה:
מקציפים את כל החומרים עד לקרם יציב (להיזהר לא להקציף יותר מידי) מזלפים את הקרם מעל הרינג שקרצנו וקרם הקוקוס בעזרת צנטר.
לסיום, מעטרים באבקת פירות יער (ניתן לעטר גם באבקת קקאו או כל דבר אחר שאתם אוהבים) ומוסיפים עליי בזיל ליופי.