"לא קיים קינוח שלא אסכים לטעום"
אחרי שהדהימה את השופטים והבטיחה את מקומה בגמר "הקינוח המושלם", נורית ציטיאת מספרת איך הנראות תקבע עבורה את הטעמים, איזו ביקורת אימצה מהשופטים ואיך יצאו לה בטעות פשטידות במקום עוגות גבינה

שם: נורית ציטיאת
גיל: 48
מהיכן בארץ: הרצליה
מצב משפחתי: נשואה
מקצוע: קונדיטורית
חשבון אינסטגרם/פייסבוק: _thepastrybox
חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עלייך:
1. נולדתי ביפן.
2. אני מנגנת על פסנתר.
3. למדתי ניפוח זכוכית.
4. שירתי ב-8200.
5. יש לי אוסף תרמוסים של Starbucks.
לאיזו אישיות מפורסמת היית רוצה להכין קינוח ומה היית רוצה לשאול אותה?
רותי ברודו - לדעת מה היא חושבת.

מה החוויה הראשונה שאת זוכרת מהמטבח?
כילדה קטנה - לאכול קוביות סוכר. נהניתי כל כך.
מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
שכחתי לשים סוכר במסה של עוגות גבינה, ויצאו לי פשטידות.
איזה קינוח לא תסכימי לטעם בחיים ולמה?
לא קיים.
אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
חמאה, סוכר, קמח.
מה את מתכננת קודם – את הנראות או את הטעם?
נראות – רואה תמונה ומתאימה טעמים לאופי הציור.
מהי העצה הכי טובה שקיבלת בנוגע לקינוחים?
לעבוד נקי.
שוקולד חלב, לבן או מריר?
מריר.
איזו ביקורת/מחמאה שקיבלת מהשופטים באודישן או בחצי הגמר את זוכרת במיוחד ולוקחת איתך להמשך?
לא להגזים עם הקרמבל.
מה קינוח הדגל שלך?
פעם זה היה המילפיי, אבל היום עובדת על דברים חדשים.
מה הקינוח הכי מטורף שיצא לך לטעום?
בניו יורק אכלתי קינוח שכלל אצות ים - זה היה מפתיע וטעים בו זמנית.
מי ההשראה שלך במטבח?
Nothing Less Than Perfect.