mako
פרסומת

החברים הכי טובים: את הרגע הזה של מאי חטואל ואיתי און בטח שכחתם

תחרות "המירוץ למיליון" מתקרבת לקיצה, וככל שמספר הזוגות מצטמצם - כך הופכות ההדחות דרמטיות, והזוגות דרוכים מתמיד לקראת הסיום הגדול. רגע לפני חצי הגמר, עצרנו לסכם את כל הדברים המעניינים באמת שקרו השבוע בגזרת המתמודדים. איזה זוג חתמו בסוכנות נחשקת, מה היה בהודעה מרגשת שקיבל המודח הטרי, וגם - מי מהרצים חשף סוד משפחתי?

דסק קשת 12
mako
פורסם: | עודכן:
מאי חטואל ואיתי און
מאי חטואל ואיתי און | צילום: מתוך אינסטגרם
הקישור הועתק

רצנו, רצנו... בסוף מתעייפים, וגם לדברים הכי טובים יש סוף. למתמודדי "המירוץ למיליון" (פרק חדש בשבת, אחרי החדשות, קשת 12) אומנם נותרו שני קטעי מירוץ אחרונים, אבל אין ספק ששבוע חצי הגמר הוא אחד מהגורליים במשחק. קצת לפני שארבעת הזוגות שהגיעו לפסגה יתחילו את הישורת האחרונה, עצרנו לסכם את הרגעים החשובים באמת מהשבוע שהיה. מפרטים עסיסיים על הרצים, לצעד הבא שלהם ועד להדחה דרמטית של אחד הזוגות האהובים במירוץ - זה הג'וס הכי חשוב שאולי פספסתם מהימים האחרונים.

1. נפרדנו כידידים?

מאי חטואל ואיתי און עוררו סערה עוד מתחילת המירוץ, כשבאו על תקן חברי ילדות אפלטוניים והחזירו לשולחן את אחת השאלות העתיקות בספר, האם גברים ונשים יכולים להיות ידידים? אחרי שהם לגמרי הוכיחו שכן, התאהבנו בהם על המסך וראינו אותם מסומנים כאחד הזוגות המועמדים לזכייה במשך כמה חודשים. כשהשניים הודחו ברבע הגמר וסיימו במקום החמישי (והמכובד), כמעט נפלה לנו הלסת. על אף השמועות על נתק, או ה"הברזה" של איתי מיום ההולדת של מאי - השניים מציגים חברות לתפארת, ונראים שלמים לגמרי עם המסע שעברו.

2. הופרדו בלידתם

אחרי שאסף זגה שיתף כי הוא ואשתו מצפים לבן בכור, החליט השחקן לחשוף חלק נוסף במשפחתו. השבוע סיפר אסף על אחותו דנה, אותה אימצו הוריו מגואטמלה והניסיון שלה ליצור קשר עם המשפחה הביולוגית שלה. "הם מאוד רצו ילדה ולעשות טוב לעולם, הם אנשים מאוד מיוחדים", אמר הרץ על הוריו. "היא הגיעה אלינו בשם 'ביאנקה' והיא אחותי לכל דבר, אין תחושה של משהו אחר, כאילו היא נולדה איתנו. היא אפילו דומה לנו".

3. הפעם בלי אבא

דני בוחבוט רצה על המסך עם אביה אזי, אבל כבר השיקה השבוע את הצעד הבא שלה ליום שאחרי - קולקציית תכשיטים ייחודית בעיצובה. לאחר שחברה לצורפת ישראלית שהיא אוהבת (ספיר דהן, סטודיו אבן) שיתפה כוכבת הריאליטי כי מהחודש הקרוב יוצעו התכשיטים היפים למכירה, ויושקו בפופ-אפ מיוחד.

בוחבוט שיתפה: "כשחזרתי מהמירוץ הרגשתי חיה. ידעתי שאני רוצה לעשות משהו שלי, ולא קשה לפספס שאת כל כספי הוצאתי על ענף התכשיטים. היה לי ברור שזה עניין של זמן עד שאעשה משהו כזה, שידבר אותי ויכלול כל מה שאני אוהבת". לנו נשאר לאחל בהצלחה, ולייחל לתכשיטי גברים שיגרמו לאזי לנצנץ.

פרסומת

4. הרגע ששווה הכל

במסע שעבר איתי און, יש רגע אחד שכנראה נזכור לו לתמיד - החלטתו, ביחד עם השותפה מאי, לוותר על המקום הראשון במשימת השולחן בגיאורגיה, כדי לעזור לעמרי רוזנבליט שהתקשה בה בעקבות פציעתו. בין התגובות המפרגנות שקיבל, השבוע זכה און לאחת מרגשת במיוחד.

אחייניתו של הכוכב שיתפה אותו בהודעה קולית: "היום בבית הספר שאלנו אותנו מה היינו עושים אם היינו במירוץ ריצה, ורגע לפני הסיום ילד היה נופל מאחורינו - אם היינו ממשיכים או עוזרים לו. אחר כך הראו לנו את הקטע שעזרת לעמרי וכולם אמרו שאתה ממש גבר. כששאלו שוב את השאלה, כולם ענו: 'אחרי המעשה שאיתי עשה, ברור שאעזור'. אז רק רציתי להגיד לך שזה ממש ריגש אותי".

5. אחת פלוס אחת

לאחר שכבשו את הצופים והודחו רגע לפני רבע הגמר בהדחה שוברת לב, החברות הטובות ספיר הרוש וספיר צמח נכונות לעשות את הצעד הבא שלהן מחוץ לתחרות. גם מחוץ למסך השתיים בחרו להמשיך בקריירה משותפת, ומוכיחות שהן כאן כדי להישאר, כשחתמו במשותף בסוכנות של אורית שרף לצד שמות גדולים ומובילי כמו שגיא מוקי וטהוניה רובל.

פרסומת