איתי רוזנבליט מ"המירוץ למיליון": "ניצלתי הרגע מתאונה קשה"
אחד המתמודדים האהובים ב"המירוץ למיליון", איתי רוזנבליט, ששבר את ליבם של לא מעט צופים לאחר שהודח מהתחרות, שיתף את עוקביו בחשבון האינסטגרם על כך שכמעט נפגע קשה בתאונה שעבר. התגובה שלו לרגע המפחיד הפתיעה את הנהג: "נסעתי אחריו וסימנתי לו שיעצור בצד"

איתי רוזנבליט, שרץ על המסך לצידו של אחיו, עמרי רוזנבליט, הפך לאחד המתמודדים האהובים ב"המירוץ למיליון" (הערב, אחרי החדשות, קשת 12). למרות שסיים את דרכו בתחרות בהדחה מפתיעה ששברה את ליבם של צופים רבים, ממשיך לשתף את העוקבים ברשתות בחיי היום-יום שלו. בסרטון שהעלה לחשבון האינסטגרם סיפר על רגע מפחיד שקרה לו ועל התגובה יוצאת הדופן שלו לסיטואציה.
"אני רוכב כאן על קורקינט מגיע לצומת הזאת ונוסע ישר. הגיע נהג אוטובוס, לא הסתכל ימינה ולא שמאלה ופשוט נכנס לתוך הצומת", שיתף והוסיף: "בשנייה האחרונה אני מצליח לעבור לנתיב הנגדי ולהתחמק בין האוטובוס לבין המכוניות שהגיעו ממול. כל המכוניות עצרו וצעקו לי 'אל תוותר לו, לך תריב איתו', הרגשתי שזה מה שאני הולך לעשות, נסעתי אחרי האוטובוס וסימנתי לו שיעצור בצד".
למרות שהתכוון לריב עם הנהג, כשנפתחה הדלת של האוטובוס רוזנבליט סיפר שהחליט לפעול אחרת. "הסתכלתי לו בעיניים ואמרתי 'שומע, דבר ראשון שתדע - אני לא כועס'. יש לזה כמה סיבות, הסיבה הראשונה היא שתודה ליקום אני כאן בסוף, לא קרה כלום. הסיבה השנייה היא שרציתי שהוא ילמד לקח, המוח שלנו לומד ומעבד מידע בהרבה פחות יעילות כשהוא עצבני או לחוץ, אז רציתי להרגיע אותו".
"אמרתי לו 'יש לך מזל מטורף שנפלת עליי שאיכשהו הצלחתי לצאת מהסיטואציה הזאת, פעם הבאה אין דבר כזה לא להסתכל ימינה ושמאלה'. הבן אדם קם, התרגש בטירוף, לחץ לי את היד ואמר לי 'תודה רבה, שיהיה לך אחלה יום'", סיכם.