פרס פריכית הזהב: מי יזכה בתואר מגזימן השנה?
כולם יפים, כולם מוגזמים אבל רק אחד זוכה. נכון, גם באירוע הגמר של הכוכב הבא לאירוויזיון 2020 שיערך בעוד שישה ימים, יהיה מנצח אחד, אבל אנחנו מדברים על טקס פריכית הזהב שחוזר ובגדול. האם יהיה זה אסף אמדורסקי על אדומים מוגזמים או בכלל איתי לוי עם טיפוס מוגזם על שולחנות? פייר, הבחירה קשה
תודו בזה - אם יש רגע אחד שהתגעגענו אליו במיוחד ב"הכוכב הבא לאירוויזיון 2020", זה טקס פריכית הזהב של אסי עזר ורותם סלע. והנה, עכשיו הוא סוף סוף חוזר. הערב (21:15, קשת 12) יעלו ויבואו לבמה המנחים שיכריזו על המועמדים לפרס בקטגוריית מגזימן השנה.
אבל לפני, כמו בכל טקס שכזה אי אפשר לוותר על בדיחת הקרש של רותם, שאיש לא יצחק ממנה חוץ מאסי (וגם אנחנו, כמובן). אז מה לא שואלים בחנות עתיקות? צודקים לגמרי, מה חדש? טוב, צחקנו נהנינו, עכשיו הלאה. אנחנו יודעים שיש כמה וכמה אופציות בולטות במיוחד לתואר מגזימן השנה, אבל רק ארבעה עברו את הסינון והגיעו עד לשלב ההכרזה.

והמועמדים הם: אסף אמדורסקי על אדומים מוגזמים, איתי לוי עם טיפוס מוגזם על שולחנות, איתי לוי עם דיבור מוגזם על תימנים וקרן פלס על בכי מוגזם. כולם טובים, כולם מוגזמים, אבל רק אחד זוכה. מי זה יהיה? נגלה הערב.