mako
פרסומת

ענאל: "מישהי אמרה שלא בא לה לסחוב אותי, הרגשתי כמו חפץ"

רגע לפני שלהקת שלוה עלו לבמה של "הכוכב הבא לאירוויזיון 2019" (הערב ב-21:00, ערוץ 12), הם פגשו את נטע ברזילי וגרמו לה להתרגש עד דמעות. מה קרה לענאל בילדות, ואיזה שיר הלהקה תבצע? צפו

מערכת תכניות קשת
הכוכב הבא לאירוויזיון 2019
פורסם:
הקישור הועתק

רבע הגמר של "הכוכב הבא לאירוויזיון 2019" ממשיך הערב (21:00, ערוץ 12), ואל הבמה יעלו להקת שלוה ואברהם דה קרבליו במטרה לעבור לשמיניית הגמר. רגע לפני שלהקת שלוה עלתה לבמה, נטע ברזילי פגשה גם אותם, ושמעה מהם על הקשיים שהובילו לכתיבת השיר המקורי "רואה בך משהו טוב", אותו יבצעו בדו קרב.

"כתבתי אותו מחוויות שעברתי וחוויתי", סיפרה ענאל ופירטה על מקרה אחד שזכור לה מהתיכון: "הייתי שומעת חבורה של בנות שאומרות כזה: 'בא לנו לצאת'. ואז מישהי הייתה אומרת: 'בואו נזמין את ענאל', ומישהי אחרת: 'וואי, אבל לא בא לי לסחוב אותה', ואתה מרגיש כמו חפץ". 

הסיפור שלה העלה לנטע דמעות בעיניים, ואם להודות באמת גם לנו. ועכשיו, כל שנותר הוא לראות ולהבין מה עומד מאחורי הביצוע שלהם על הבמה, שישודר הערב (שני) ב-21:00 בקשת 12.

"הכוכב הבא לאירוויזיון - תל אביב 2019": רבע הגמר ממשיך הערב (שני) ב-21:00, קשת, ערוץ 12