mako
פרסומת

"שאולי מהפרלמנט בעצם מחקה אותי"

הוא חלם לשיר כמו שימי תבורי, עקב אחריו לכל מקום, ובקרוב החלומות הישנים יהפכו למציאות חדשה. רגע לפני שנפגוש אותו על במת "הכוכב הבא", הגיע אלישע שמואל ("שאולי המקורי") אל אולפן "הבוקר של קשת" כדי לספר על הזמיר שגרם לו להפוך לזמר, והדמות הקומית שדומה לו בטירוף

גלית גוטמן | יואב לימור | הבוקר של קשת
הכוכב הבא
פורסם:
הקישור הועתק

רגע לפני שמסך יעלה הערב על העונה השנייה של "הכוכב הבא", הגיעו הבוקר שניים מהמתמודדים, שרי נחמיאס ואלישע שמואל, אל אולפן "הבוקר של קשת" כדי לשתף מעט על התהליך שעברו, וההתרגשות לפני ששעון החול יצביע על 21:00 והם יגיעו, יחד עם קולם, אל אוזניהם של המוני ישראלים.

אלישע, שידוע יותר בכינויו "שאולי המקורי", שיתף אותנו לפני הכל בעיסוקיו מעבר ליכולותיו המוזיקליות: "למחייתי אני עובד של עיריית רמת גן, כבר כ-25 שנה, אבל עמוק בפנים חלומי הגדול הוא להיות זמר מפורסם. אגב, בקרוב יוצא אלבום הבכורה שלי שיכיל שירים מקוריים וגם דואט מיוחד עם הגדול מכולם, שימי תבורי".

שרי נחמיאס ואלישע שמואל לקראת "הכוכב הבא"
בקרוב: דואט עם שימי תבורי | תמונת AVI: מתוך הבוקר של קשת, שידורי קשת

מתמודדת נוספת שהגיעה הבוקר לאולפן היא שרי נחמיאס בת ה-17, תלמידה ביומיום וכותבת שירים בלילה: "אני שרה מאז שאני זוכרת את עצמי, ובשנים האחרונות זה הפך לרציני יותר", מספרת נחמיאס, "יש לי להקה ואני כותבת לבד. קרה לי משהו מאוד מרגש עם ההגעה לכוכב הבא - זה משהו שחלמתי עליו שנים רבות. צפיתי בתכנית מאז שאני קטנה ולעסוק במוזיקה זה משהו שאני רוצה לעשות בחיים האלה, אני בעיקר רוצה להביא את עצמי".     

"הכוכב הבא" - הערב ב-21:00

עוד בכוכב הבא: