mako
פרסומת

מתמודד שמתעלף באודישן הוא רק ההתחלה

שלומי אלהרר ונטע בן ארמון הם חלק מהמתמודדים שהפכו את מחנה האימונים בעונה התשיעית של כוכב נולד לדרמטי במיוחד. צפו ביום שהתחיל בנבחן שהתעלף על הבמה, והמשיך בביצועים שגרמו למירי מסיקה "כאבים בטחול" ולצביקה הדר לאבד את הסבלנות

עדי גבאי
כוכב נולד
פורסם:
הקישור הועתק

שלומי אלהרר ונטע בן ארמון החליטו לבצע את השיר "כל נדריי" של חיים משה, והתחילו אותו בהרמוניה נפלאה. למרבה הצער, אחרי מספר דקות חווה שלומי אלהרר בלק אאוט - ופשוט לא הצליח להמשיך לשיר יותר מכמה שניות.

הלחץ וההתרגשות לא עשו טוב לשלומי, שפשוט הפסיק לשיר לחלוטין ולפתע נשכב על הרצפה. החובש נזעק לבדוק את המצבו, ולאחר שהתאושש שמע שהוא והפרטנרית שלו קיבלו את הכרטיס לשלב הסולו הגורלי. אך מאותו הרגע יום הדואטים במחנה האימונים רק הלך והתדרדר.

מי גרם למירי ל"כאבים בטחול"?

חלק מהמתמודדים גרמו למירי להתלחצות ול"כאבים בטחול", צדי הרגיש שזה לא עובד, יאיר חשב שזה מחפיר, מרגול התעצבנה ואפילו צביקה איבד את הסבלנות. צפו בחלק הקשה ביותר של מחנה האימונים, בו הבינו השופטים שחלק מהקסם של בנייני האומה כנראה פג.

>> ואיך נגמר מחנה האימונים הדרמטי? צפו בתכנית המלאה

כוכב נולד, רביעי ושבת בשעה 21:00