mako
פרסומת

הקאמבק של שאולי וקנין

אחרי שקיבל מלגת לימודים כדי לשפר את יכולות השירה שלו חוזר שאולי ומנסה שוב לעבור את האודישנים של "כוכב נולד". האם הפעם הוא יצליח? צפו באודישן המלא

כוכב נולד
פורסם:
הקישור הועתק

שאולי וקנין כבר הופיע בשנה שעברה לאודישנים של "כוכב נולד" אבל לא הצליח לעבור. למרות האכזבה, זיהו בו השופטים את הפוטנציאל הוא אפילו קיבל מלגת לימודים מיוחדת כדי לשפר את היכולות. היום שאולי אמנם עוד לא בן 17, אבל בוגר הרבה יותר ומאמין שהעתיד שלו נמצא במוזיקה: "אם פעם הייתי שר סתם כדי להראות שיש לי קול יפה, היום אני כבר שר מהלב ומתכוון למילים שיוצאות לי מהפה", הוא מספר.

הפעם מגיע שאולי לאודישן עם הרבה יותר ביטחון, וכשהוא מתחיל לבצע את "האם להיות בך מאוהב" של אביב גפן השופטים לא מצליחים למחוק את החיוך מהפנים. בסיום אפילו מתעורר ויכוח, אבל על הביצוע אלא על השאלה מי צריך לאמץ אותו.

האם בפעם הזו וקנין הצעיר יצליח לעשות את הקפיצה ולעבור שלב? צפו באודישן המלא!

"כוכב נולד", ימי רביעי וחמישי בשעה 21:00

רוצים להגיע לנבחרת? היכנסו והקליטו אודישן מהבית

חושבים שאתם יודעים הכל? היכנסו לטריוויית כוכב נולד והתחילו לשחק!