mako
פרסומת

רק בת 14: הכירו את המעצבת הכי צעירה בשבוע האופנה

מספר שעות לפני התצוגה הראשונה שלה, הגיעה השבוע לאולפן "בוקר בריא" המעצבת הצעירה אורי מינקובסקי, בתו של המעצב ירון מינקובסקי, שעושה את צעדיה הראשונים בעולם האופנה בתמיכתו המלאה של האב ("הוא עזר לי לעצב את הבגדים"), וסיפרה על ההתרגשות לקראת הגשמת החלום ("מזכיר לי את הבת מצווה שלי")

ליאון ופאולה רוזנברג
קשת
פורסם:
הקישור הועתק

מעצב האופנה הוותיק ירון מינקובסקי כבר רגיל להציג קולקציות על מסלול הדוגמנות, והשבוע גם בתו בת ה-14 זכתה להציג לראשונה את עיצוביה החדשים במהלך שבוע האופנה בתל אביב. בתחילת השבוע היא הגיעה יחד עם אביה לאולפן "בוקר בריא" ויחד סיפרו השניים על ההישג המרשים: "אורי תפתח את התצוגה עם הקו הצעיר שלה - 'MO'". האב הגאה סיפר גם על תחילת הדרך של בתו בתחום: "היא עשתה סקיצות מגיל ארבע", והאהבה לעיצוב שהתפתחה בעקבות בייביסיטר במקום העבודה של אבא, "אורי גדלה אצלי בסטודיו".

אז נכון, היא אמנם רק בת 14 אבל כבר מתחזקת חשבון אינסטגרם ואתר פעיל של המותג הצעיר: "אני מעצבת לבנות גילי", הסבירה אורי על קהל היעד אליו פונה הקולקציה ועל תהליך העיצוב, "כשאני עושה שמלה, אני חושבת מה אני יכולה ללבוש". בהמשך הראיון, סיפרה אורי על ההתרגשות שמלווה אותה לפני התצוגה הראשונה: "זה מזכיר לי את הבת מצווה", תשובה שהזכירה לכולם את גילה הצעיר. 

"בוקר בריא" - א'-ג', 09:00