רגע לפני המצות: הטוסט הכי טעים בעולם
רגע לפני שאתם נפרדים מהלחם לתקופת החג, קבלו את המתכון האולטימטיבי לסעודת הגלוטן האחרונה: טוסט גבינת עיזים, חרדל דיז'ון והפתעות. מהיום כל רווק יכול להפוך למאסטר שף במינימום מאמץ וחמש דקות של עבודה
פאולה רוזנברג
חשבון משותףפורסם:
הטוסט הכי טעים בעולם
מה צריך:
2 פרוסות לחם קסטן מדגנים מלאים (לחם מרובע גדול)
1 כפית שמן זית
1 כפית חרדל דיז'ון
1 שן שום כתושה
2 עגבניות שרי - פרוסות דק
3-4 עלי בייבי
2 כפיות טחינה גולמית
1 פרוסת גבינת עיזים קשה
2 פרוסות גזר דקות דקות (לגלף עם הקולפן)
3 זיתים שחורים ללא חרצנים - חצויים
מה עושים:
למרוח את שמן הזית על הצד החיצוני של הלחם
למרוח את החרדל והטחינה בתוך הלחם
לסדר בפנים את כל המרכיבים
לסגור ולהכניס לטוסטר ל-4 דקות
עוד ב"חשבון משותף":
"חשבון משותף": א'-ג', 15:45
מצאתם טעות לשון?