mako
פרסומת

רגע לפני המצות: הטוסט הכי טעים בעולם

רגע לפני שאתם נפרדים מהלחם לתקופת החג, קבלו את המתכון האולטימטיבי לסעודת הגלוטן האחרונה: טוסט גבינת עיזים, חרדל דיז'ון והפתעות. מהיום כל רווק יכול להפוך למאסטר שף במינימום מאמץ וחמש דקות של עבודה

פאולה רוזנברג
חשבון משותף
פורסם:
הקישור הועתק

הטוסט הכי טעים בעולם

מה צריך:

2 פרוסות לחם קסטן מדגנים מלאים (לחם מרובע גדול)

1 כפית שמן זית

1 כפית חרדל דיז'ון

1 שן שום כתושה

2 עגבניות שרי - פרוסות דק

3-4 עלי בייבי

2 כפיות טחינה גולמית

1 פרוסת גבינת עיזים קשה

2 פרוסות גזר דקות דקות (לגלף עם הקולפן)

3 זיתים שחורים ללא חרצנים - חצויים

 מה עושים:

למרוח את שמן הזית על הצד החיצוני של הלחם

למרוח את החרדל והטחינה בתוך הלחם

לסדר בפנים את כל המרכיבים

לסגור ולהכניס לטוסטר ל-4 דקות

עוד ב"חשבון משותף":

"חשבון משותף": א'-ג', 15:45