mako
פרסומת

הוקוס קוקוס: ממתקים טרופיים שיגרמו לכם להתאהב

הוא פרי אקזוטי, פראי ורב שימושי: משורשיו מכינים דיו לכתיבה, במצב מיובש הוא הופך לכלי נגינה ומצוף הפרי עושים יין משובח. הפעם אנו מביאים לכם את הקוקוס המופלא בצורת קינוח בטעם של פעם. קבלו את הגרסה הבריאה והמהירה של פאולה לממתק הקוקוס הוותיק

פאולה רוזנברג
חשבון משותף
פורסם:
הקישור הועתק

ממתקי קוקוס

מה צריך?

* 2 כוסות קוקוס טחון

* 3/4 כוס דבש טבעי

* 2 כפיות מיץ סלק

* רבע כוס גרעיני שומשום

* 2 כפות ממרח שקדים טבעי

* 3 כפיות שמן קוקוס

*קורט מלח

ממתיקי הקוקוס של פאולה
הוקוס קוקוס | צילום: אור גץ, mako

מה עושים:

בסיר קטן על אש נמוכה מערבבים את הדבש השמן, המלח השקדיה.

ברגע שנוצרת תערובת חלקה (לאחר כחצי דקה), יש לערבב פנימה את הקוקוס והשומשום.

לבחוש היטב עד שכל הנוזל נספג בקוקוס.

להוסיף את מיץ הסלק ולערבב עד לקבלת צבע אחיד.

לתת לתערובת להתקרר 10 דקות.

ליצוק באמצעות הידיים את התערובת  לתבניות סיליקון קטנות (בצורה האהובה עליכם), ולדחוס היטב.  או , לחילופין,  ליצור כדורים.

אופציה נוספת: ניתן גם לשטח את התערובת בתבנית, להדק היטב ולחתוך לריבועים.

לשמור במקפיא.

תיהנו!

"חשבון משותף"- א'-ג', 15:45