ליאור סושרד לא אוהב שקוראים לו קוסם ("אני לא עושה קלפים ויונים, אני יותר מתעסק עם המוח"), אבל אם יש שם חיבה שהוא דווקא כן אוהב, הוא על שם המאכל האהוב עליו ("רול טוב של סושי"). בתוך לוח הזמנים העמוס וההכנות למסע ההופעות החדש שלו בארץ, אמן החושים הבינלאומי מצא את הזמן להגיע לאולפן "חשבון משותף" ולענות על שאלון התזונה של פאולה:  

מה הדבר הראשון שאכלת בבוקר?

"אני לא אוכל הרבה ארוחות בוקר, אבל אם אני אוכל אז זה כנראה יהיה איזה כריך טונה או משהו בסגנון".

מה אתה אוכל בדרך כלל לארוחת ערב?

"מה שמזמינים, או שאני יושב במסעדה או שאני מזמין טייק אווי".

מה לא תסכים לאכול?

"כל מיני שרצים שמסתכלים עליי, דברים כמו חלזונות או שרימפס שרואים את העיניים, וקוויאר שזאת קונספירציה לדעתי, זה סתם יקר ולא טעים".

על מה לא תוותר?

"סושי וליצ'י".

 אתה עושה ספורט?

"זה בא בתקופות בהתאם להופעות".

עוד ב"חשבון משותף":

מה ההרגל המגונה שלך?

"רוב הקטע הקריאטיבי שלי קורה בשעות הקטנות של הלילה, אז אני אפתח את המקרר ואכין משהו בשלוש בלילה. משהו שבדרך כלל לא קשור לכלום, זה יכול להיות סנדוויץ' עם רימונים אפילו".

באיזה מקום בבית אתה אוכל?

"בסלון מול הטלוויזיה".

מה המשפט ששמעת בילדות על אוכל?

"לי תמיד אמרו על גזר. תאכל גזר, תשתה גזר וכאלה. זה עבד כי היום אני מת על גזר".

אחרי שהפגין כנות ופתיחות גדולה, ליאור סושרד זוכה לקבל מפאולה עצות שיעזרו לו (ולאנשים המנהלים אורח חיים דומה שלו)  לשפר את הרגלי התזונה למרות הטיסות המרובות וחוסר השגרה:

  • להתייחס לטיסה כמו אל מאמץ גופני גדול. 
  • לפני טיסה מומלץ להימנע מאלכוהול, משקאות מוגזים ומזונות עשירים במלח או סוכר.
  • מחקר מראה: צום ממזון  16 שעות לפני טיסה, יכול למנוע ג'ט לג.

"חשבון משותף": א'-ג', 15:45

עקבו אחרי עמוד הפייסבוק של "חשבון משותף"