mako
פרסומת

קפיצה למזרח: ירקות מוקפצים עם טופו ואיטריות אורז

אז נכון שהייתם מעדיפים להיות על אי מבודד, להנות ממסאז' ברגליים, שמש מלטפת וארוחה שמגיעה עד לפתח הבונגלו שלכם. אבל עד שזה יקרה, קבלו מתכון למוקפץ טבעוני ובריא שיקפיץ את הבישול הביתי שלכם עד לאסיה, והכל ב-20 דקות עבודה

פאולה רוזנברג
חשבון משותף
פורסם:
הקישור הועתק

ירקות מוקפצים עם טופו ואיטריות אורז

מה צריך:

1 חבילה של אטריות אורז מלא

2 כוסות טופו חתוך לקוביות

1 קולורבי - קלוף וחתוך לקוביות

3 גזרים בינוניים - חתוכים לטבעות דקות דקות

2-3 פלפלים (אפשר לגוון בצבעים)

2 כוסות פרחי כרובית- חתוכים לפרחים

2 כוסות עגבניות שרי - חצויות

2 בצלים - חתוכים לקוביות

תבלינים:

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

1 כף רוטב סויה תמרי

1 כף סילאן טבעי

2 שיני שום כתושות

1 כף חומץ אורז

עוד ב"חשבון משותף":

מה עושים:

מאדים בצל בשמן עד להזהבה, מוסיפים את הטופו והירקות ומקפיצים במשך 8 דקות. משאירים בצד

שוברים את האטריות לחצי ומבשלים במים רותחים למשך 5-8 דקות

מוסיפים לירקות, מתבלים לפי הטעם ומערבבים

בתאבון!

 "חשבון משותף"- א'-ג', 15:45