מקפיצת חושים: השעועית הירוקה לוהטת מתמיד
היא הגיעה אלינו ממרכז אמריקה, עשירה בחומרים מזינים, דלה בערכה הקלורי ונחשבת למאכל הלאומי במקסיקו. קבלו את הגירסה הלוהטת לשעועית ירוקה מוקפצת על מצע פירה כתום של פאולה רוזנברג
פאולה רוזנברג
חשבון משותףפורסם:
שעועית ירוקה מוקפצת על מצע פירה כתומים
מה צריך?
- 1 שקית שעועית ירוקה קפואה
- 2 בטטות
- 2 גזרים
- 200 גרם דלעת
לרוטב לשעועית: 1 כף שמן שומשום קלוי, 1 כף רוטב סויה תמרי, מיץ מחצי לימון סחוט, 1/4 כפית פפריקה חריפה, 2 שיני שום כתושות, חופן עלי בזיליקום קצוצים.
לפירה: 1 כף שמן זית, 2 כפיות מלח ים, 1 כפית פפריקה אדומה, 1 שן שום כתושה, 1/2 כפית פלפל שחור.

מה עושים:
לאדות את הירקות עד לריכוך בפרח אידוי/ עיגול במבוק/ מכשיר אידוי
- בינתיים לחלוט את השעועית במים רותחים ולסנן
- למעוך את הירקות לפירה
- להוסיף שמן זית ותבלינים ולהניח בצד
- להקפיץ את השעועית במחבת עם מרכיבי הרוטב במשך 5 דקות. לסדר מעל הפירה ולהגיש
"חשבון משותף"- א'-ג', 15:45
מצאתם טעות לשון?