mako
פרסומת

מיליון סינים לא טועים: מתכון לאורז אדום

הוא כבש את העולם בשל היותו עשיר בחלבון, בסידן, בברזל ובאנטי מחמצנים, אבל היתרון הגדול ביותר שלו זה שהוא טעים להפליא. בין אם אתם אוכלים אותו בפסח, או שתאלצו להמתין עוד כמה ימים, קבלו מתכון קל ופשוט לתבשיל שכולו בריאות

פאולה רוזנברג
חשבון משותף
פורסם:
הקישור הועתק

אורז אדום

מה צריך:

1 1/2  כוס אורז אדום מושרה

2 קולורבי, חתוך לקוביות

1 כף שמן זית

2 גזרים חתוכים לטבעות

1  בצל קצוץ

1 שן כתושה

צרור כוסברה

2 כוסות מים

תיבול: כפית פפריקה, כפית פלפל שחור, כפית מלח, כפית חוויאג' למרק

מה עושים:

לבשל את האורז 35 דקות.

להוסיף את הירקות והשמן זית ולהקפיץ 7 דקות.

לתבל, לערבב ולהגיש.

עוד ב"חשבון משותף":

"חשבון משותף": א'-ג', 15:45