אורז אדום

מה צריך:

1 1/2  כוס אורז אדום מושרה

2 קולורבי, חתוך לקוביות

1 כף שמן זית

2 גזרים חתוכים לטבעות

1  בצל קצוץ

1 שן כתושה

צרור כוסברה

2 כוסות מים

תיבול: כפית פפריקה, כפית פלפל שחור, כפית מלח, כפית חוויאג' למרק

>>למתכונים נוספים עקבו אחרי עמוד הפייסבוק של "חשבון משותף"

מה עושים:

לבשל את האורז 35 דקות.

להוסיף את הירקות והשמן זית ולהקפיץ 7 דקות.

לתבל, לערבב ולהגיש.

עוד ב"חשבון משותף":

"חשבון משותף": א'-ג', 15:45