mako
פרסומת

"קשה לבחור את האהבה שלך, הרבה אנשים יכולים להתחבר לזה"

הקומדיה "בקרוב אצלי" קופצת אחורה בזמן היישר אל התיכון, תקופה שבה הכל מבלבל ואינטנסיבי. בזמן שבעבור חלק מדובר בתקופה היפה בחיים, אחרים נושאים צלקות חברתיות ורומנטיות. אושרי כהן שמככב בסדרה שיתף בסדרה המלווה ב+12 בקסם שבאפשרות לחזור לנעורים. "אפשר לשחזר את העבר, ואולי גם לתקן את העתיד"

12+
פורסם:
אושרי כהן
צילום: מתוך "בקרוב אצלי", קשת 12
הקישור הועתק

בצירוף מקרים קוסמי ששמור רק לקומדיות מצבים, שעות לאחר שחן פיטוסי (אושרי כהן) עשה סטוקינג לחשבון הפייסבוק של דסי טולדנו (עדי חבשוש) השניים נפגשנו במקום הכי לא צפוי שיש, 17 שנה מאז הפעם האחרונה (פרק חדש של "בקרוב אצלי", בשני, אחרי החדשות, ערוץ 12). "הוא נכנס לחיים שלה בסערה, והם עוברים מסע דומה. הוא גם רוצה לאהוב, ההפכים נמשכים ונוצר קליק במפגש של שני עולמות", שיתף כהן בתוכנית המלווה ב+12 על דמותו והקשר לדסי.

למרות שהשניים רקדו ביחד בנשף הסיום, בתיכון פיטוסי היה בכלל בזוגיות עם מלכת השכבה. הם היו הזוג המלכותי שהכל עבד לו, עד שזה נגמר. "הסדרה עוסקת בחזרה אחורה, לעבר שלנו. מאפשרת לנו לראות אם היינו יכולים לשחזר משהו או שהעבר בעצם יכול לתקן את העתיד שלנו", הסביר אושרי את הקסם שבחזרה לגיל ההתבגרות.

אחרי התיכון הקים פיטוסי משפחה, אך התגרש ומאז מחפש איך לשקם את עצמו. בדומה לדסי, גם הוא הספיק להבין מורכבת של האהבה מהי. "לבחור את האהבה שלך זה קשה, הרבה אנשים יתחברו לזה", אמר כהן. "זה מאוד קשה לבחור את האהבה שלך ולהחליט על מה אתה הולך. בין דסי וחן יש רצון להתקרב, רצון להיות ביחד, אבל גם יש מציאות וחיים מסביב שנותנים מראה למה שהם באמת צריכים לעשות".

פרסומת

כהן התייחס גם לפריווילגיה ששמורה לשחקנים. "היה מצחיק לחזור לתיכון, מצאתי את התיכוניסט שבי. לבני אדם אין הרבה הזדמנויות לחזור לעבר, להתמודד או לחוות אותו מחדש חוץ מלשחקנים", הודה. "זו סדרה שהיא פאן. אם נגרום לעם ישראל לשבת מול הטלוויזיה, לשכוח מהצרות ולחזור לתיכון - זו מצווה וכיף גדול".