mako
פרסומת

באו לעשות לנו חג: סברי מרנן חוזרת בעונה חדשה

המשפחה הכי ישראלית חוזרת למסך הטלוויזיה ואתם מוזמנים ליהנות מהפרקים לפני כולם. רגע לפני שאתם מסתערים על makovod, בואו להיזכר במיטב הרגעים של העונה: מהמז'לוף של רחל ועד השלייקלעך של ריקי

סברי מרנן
פורסם:
הקישור הועתק

לכבוד תקופת החגים שבאה עלינו לטובה התכנית הכי משפחתית בטלוויזיה חוזרת בעונה חדשה, ומבטיחה גם הפעם להביא לנו את תמצית כור ההיתוך הישראלי דרך הסיפורים המשעשעים של משפחת רוזן ומשפחת חסון, שהפכו למשפחה אחת גדולה.

הקרב המיתולוגי בין המז'לוף לשלייקעלך חוזר ובגדול ואנחנו החלטנו לתת לכם מתנה לחג: makovod מפנק אתכם בפרקים מהעונה החדשה לפני כולם.

זה התחיל משני הורים ומז'לוף

המשפחות רוזן וחסון נפגשו כמובן בזכות הנישואים של שני (בתם של סילבן ורחל חסון) עם שי (בנם של פנחס וריקי רוזן), לזוג שתי בנות (ואחד בדרך). לשי יש שני אחים ולשני ארבעה, ומדי שבוע הם מבלים את ארוחת השישי אצל צד אחר במשפחה - פעם עם המז'לוף של משפחת חסון ופעם עם השלייקלעך והשניצל של משפחת רוזן.

אין תמונה
אילן היוחסין של משפחת חסון

למרות שלכאורה מדובר במשפחות השונות זו מזו הדמיון ביניהם רב - כי כאשר הבלאגן חוגג ומגיע לשיא הרתיחה בדיוק בארוחת השבת, למרות הכל החום והמשפחתיות מגשרים על הכל, והערב תמיד מסתיים עם חיוך גדול, עייפים אך מרוצים בדרך חזרה הביתה.

עץ משפחה של משפחת רוזן
אילן היוחסין של משפחת רוזן | יח``צ: סברי מרנן