mako
פרסומת

מילי אביטל: "במהלך הנסיונות להרות הרגשתי כמו סחורה דפוקה"

בזמן שאינה מככבת בסרטים וסדרות, מילי אביטל נהנית גם מהקריירה של כאמא. בראיון ללירון שמם ב"אנשים", השחקנית שמככבת בימים אלה בסדרה חדשה, "נופלות על הרגליים", מדברת בפתיחות על טיפולי הפוריות שעברה, שהובילו ללידה המרגשת של בנה

מערכת אנשים
אנשים
פורסם:
הקישור הועתק

כבר שנים שמילי אביטל מתחזקת קריירת משחק הוליוודית, זוגיות עם תסריטאי זוכה אוסקר וחיי משפחה בעיר ניו יורק בארצות הברית. בין התפקידים בחו"ל, היום היא מככבת בסדרת דרמה בלשית חדשה, "נופלות על הרגליים", לצד שני כהן. בראיון ל"אנשים", שצולם במהלך צילומי הסדרה, היא סיפרה ללירון שמם על הרגעים הפחות זוהרים בדרכה להיות אמא: "אני מדברת על הקשיים להרות בפתיחות כי זה כל כך שכיח. לי הייתה איזושהי בעיה פיזית שלא ידעתי עליה עד שלא התחלנו לנסות. היו לי מחשבות של מה לא בסדר, אני כמו סחורה דפוקה".

אחרי טיפולי פוריות, אביטל הביאה לעולם עם בן זוגה את בנג'מין. "אחת הסיבות שבגללן גם לא עבדתי היו הטיפולים שדרשו בדיקות כל יום. היה ברור לי שאני לא עובדת ובאמת לא עבדתי, ולמזלי הרב זה הצליח וכמובן שמעריכים את מאוד מאוד כשזה מגיע בהרבה מאמץ".

"נופלות על הרגליים": הערב אחרי "ארץ נהדרת", בקשת, ערוץ 2