קציצות טונה ואיולי לימון
אם המחשבה על לישת קציצות מרתיעה אתכם, דעו שהקציצות בארוחה הזאת פשוט שוות את זה. הן פשוטות למראה אמנם, אבל טעימות ומלאות בחלבון. רוטב האיולי מוסיף להן טאץ' חרפרף והופך אותן למנה שהחברים במשרד עוד ידברו עליה
נינגה ישראל
פורסם:

המצרכים
3 קופסאות טונה, מסוננות
1 בצל סגול בינוני, קצוץ דק
2 בצלים ירוקים, קצוצים
2 ביצים
חצי כוס פירורי לחם
כפית שטוחה פפריקה מתוקה
מעט מלח
מעט פלפל שחור
שמן לטיגון
לקינוח
יופלה GO במתיקות מעודנת
לאיולי לימון
5 כפיות מיונז דל
2 שיני שום כתוש
כפית חרדל
4 כפיות שמן זית
גרידת לימון
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל המצרכים, צרים מהעיסה קציצות ומטגנים בשמן.
2. מערבבים את מרכיבי האיולי עד לקבלת ממרח חלק. מגישים את האיולי לצד הקציצות.

סטיילינג: נועה קנריק
מצאתם טעות לשון?