mako
פרסומת

קציצות טונה ואיולי לימון

אם המחשבה על לישת קציצות מרתיעה אתכם, דעו שהקציצות בארוחה הזאת פשוט שוות את זה. הן פשוטות למראה אמנם, אבל טעימות ומלאות בחלבון. רוטב האיולי מוסיף להן טאץ' חרפרף והופך אותן למנה שהחברים במשרד עוד ידברו עליה

נינגה ישראל
פורסם:
קציצות טונה ואיולי לימון
צילום: אמיר מנחם
הקישור הועתק

המצרכים

3 קופסאות טונה, מסוננות
1 בצל סגול בינוני, קצוץ דק
2 בצלים ירוקים, קצוצים
2 ביצים
חצי כוס פירורי לחם
כפית שטוחה פפריקה מתוקה
מעט מלח
מעט פלפל שחור
שמן לטיגון

לקינוח

יופלה GO במתיקות מעודנת

לאיולי לימון

5 כפיות מיונז דל
2 שיני שום כתוש
כפית חרדל
4 כפיות שמן זית
גרידת לימון

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל המצרכים, צרים מהעיסה קציצות ומטגנים בשמן.
2. מערבבים את מרכיבי האיולי עד לקבלת ממרח חלק. מגישים את האיולי לצד הקציצות.

קציצות טונה ואיולי לימון
צילום: אמיר מנחם

סטיילינג: נועה קנריק