mako
פרסומת

"מהגיל הזה אפשר לבנות קריירה בסבלנות"

חבר הועדה הפדגוגית דני סידס מפרגן לשי המבר וליבי פנקר, שתי התלמידות שקיבלו כרטיס למסיבת הסיום של "בית ספר למוסיקה", ולא שוכח להסתכל גם על העתיד: "המוסיקליות נשארת איתם, ואת הקריירה הם יבנו בשקט ובלי לחצים", הוא מסביר

טלי מורנו ודן שילון
יום חדש
פורסם:
הקישור הועתק

שי המבר וליבי פנקר קיבלו שני כרטיסים נוספים למסיבת הסיום של בית ספר למוסיקה, ויצטרפו למישל כהן וקטלין אליגדו שעשו זאת בשבוע שעבר. בתכנית הקודמת, וגם בזו שתשודר ביום שבת, נפגשים התלמידים עם זמרים שהם מאוד אוהבים כדי לבחור יחד איתם את השירים שיבצעו.

מסיבת הסיום של בית ספר למוסיקה תתקיים בשבוע הבא, ורשימת המשתתפים הולכת ונסגרת. "השתיים שעלו, ליבי פנקר ושי המבר, נתנו ביצועים מצוינים ומדויקים", מסביר חבר הועדה הפדגוגית דני סידס. "מה יקרה איתם בהמשך? לדעתי כל העסק לטובתם", אומר סידס. "המוסיקליות נשארת איתם, ובגיל בו הם נמצאים אפשר להתחיל לבנות תהליך של קריירה בשקט ובסבלנות".

"מפתיע אותי היכולות של הילדים בגיל הזה", ממשיך סידס. "הם מגיעים לבמה, עוברים מבחן וגם אם הם מתרגשים הם רק מעצימים את היכולות שלהם".

"בית ספר למוסיקה", רביעי ושבת בשעה 21:00