תאריך לידה:

מארק: 11.7.74

אלכס: 14.7.74

מקום מגורים: הרצליה

מחוץ למטבח:

מארק: שף מקצועי, פרפורמנס וקטרייר.

אלכס: אח.

באינסטגרם: mark_miller_catering

בפייסבוק:  Alex Levitin | Mark Tov-korotkin Chef

איזה תבלין חייב להיות לך במטבח ולמה?

מארק: סומאק, הוא משתלב עם אין ספור חומר גלם, מבשר, דגים, קינוחים וירקות תבלין מקסים. 

אלכס: ג'ינג'ר, פלפל חריף חשובים מאוד ביצירת הטעם המאכלים.

בלי איזה כלי מטבח אתם לא מסתדרים?

מארק: מחבת פלדה טובה לבלינצ'ס.

אלכס: סכין.

מה המתכון הסודי שלכם - שהוא גם הכי קל, ומהו?

מארק: יוגורט מתובל בסומק וזעתר.

אלכס: אומלט צרפתי.

מה הטריק שלכם במטבח שאתם לא יכולים בלעדיו?

מארק: חנקן נוזלי, אני פרפורמר וזה מה שעושה את האירוע בלתי נשכח.

אלכס: ג'לי.

איזה מאכל לא תסכימו לטעום בחיים?

מארק: הכל הולך. האמת שפעם לא הסכמתי לאכול תמנון חי, הוא ברח לי מהצלחת. ברגע שאוכל בורח מהצלחת זה לא מסתדר לי.

אלכס: בשר כריש רקוב מהמטבח של אסקימוסים.

איזה מאכל תוכלו לאכול כל החיים?

מארק: קוויאר אדום, ביצי דגים סלמון. זה בריא, טעים ונכון.

אלכס: אפרסקים.

מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם כשאירחתם אנשים בבית?

מארק: על פדיחות לא מספרים.

אלכס: הזמנתי חברים לארוחה ושכחתי לגמרי שהם צריכים להגיע. נאלצתי לחרבש ארוחה מהמצרכים שהיו בבית.

טיפ אחרון לקוראים, מה הדבר הכי חשוב שצריך לדעת כשמארחים?

מארק: או שעושים את זה באהבה ועם לב פתוח או שלא עושים את בכלל. 

אלכס: מה האורחים שלך לא אוהבים לאכול. מהם מוצרי יסוד ששנואים על האורחים. אין טעם להתאמץ ולבשל משהו שהוא פר הגדרה לא ימצא חן בעיני האורחים.