mako
פרסומת

אלכס לויטין ומארק קורוטקין

בני הזוג הכי צבעוניים ב-MKR המטבח המנצח מביאים לתחרות מקצועיות, דיוק וגם טעמים שלא פוגשים כל יום. ככה זה כשמארק מגדיר את עצמו כפרפורמר במטבח, ואלכס שם תמיד כדי לעזור לו. אז איזה פדיחה קרתה להם במטבח, ומה הם לעולם לא יסכימו לאכול?

MKR המטבח המנצח
פורסם:
מארק ואלכס
צילום: טלי רוגב
הקישור הועתק

תאריך לידה:

מארק: 11.7.74

אלכס: 14.7.74

מקום מגורים: הרצליה

מחוץ למטבח:

מארק: שף מקצועי, פרפורמנס וקטרייר.

אלכס: אח.

באינסטגרם: mark_miller_catering

בפייסבוק:  Alex Levitin | Mark Tov-korotkin Chef

איזה תבלין חייב להיות לך במטבח ולמה?

מארק: סומאק, הוא משתלב עם אין ספור חומר גלם, מבשר, דגים, קינוחים וירקות תבלין מקסים. 

אלכס: ג'ינג'ר, פלפל חריף חשובים מאוד ביצירת הטעם המאכלים.

בלי איזה כלי מטבח אתם לא מסתדרים?

מארק: מחבת פלדה טובה לבלינצ'ס.

אלכס: סכין.

מה המתכון הסודי שלכם - שהוא גם הכי קל, ומהו?

מארק: יוגורט מתובל בסומק וזעתר.

אלכס: אומלט צרפתי.

מה הטריק שלכם במטבח שאתם לא יכולים בלעדיו?

מארק: חנקן נוזלי, אני פרפורמר וזה מה שעושה את האירוע בלתי נשכח.

אלכס: ג'לי.

איזה מאכל לא תסכימו לטעום בחיים?

מארק: הכל הולך. האמת שפעם לא הסכמתי לאכול תמנון חי, הוא ברח לי מהצלחת. ברגע שאוכל בורח מהצלחת זה לא מסתדר לי.

אלכס: בשר כריש רקוב מהמטבח של אסקימוסים.

איזה מאכל תוכלו לאכול כל החיים?

מארק: קוויאר אדום, ביצי דגים סלמון. זה בריא, טעים ונכון.

אלכס: אפרסקים.

מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם כשאירחתם אנשים בבית?

מארק: על פדיחות לא מספרים.

אלכס: הזמנתי חברים לארוחה ושכחתי לגמרי שהם צריכים להגיע. נאלצתי לחרבש ארוחה מהמצרכים שהיו בבית.

טיפ אחרון לקוראים, מה הדבר הכי חשוב שצריך לדעת כשמארחים?

מארק: או שעושים את זה באהבה ועם לב פתוח או שלא עושים את בכלל. 

אלכס: מה האורחים שלך לא אוהבים לאכול. מהם מוצרי יסוד ששנואים על האורחים. אין טעם להתאמץ ולבשל משהו שהוא פר הגדרה לא ימצא חן בעיני האורחים.