תאריך לידה:

ג'וזף: 25.6.91

נידאל: 12.4.93

מקום מגורים: נצרת

מחוץ למטבח:

ג'וזף: שף.

נידאל: שף.

באינסטגרם: nidalbransi | joseph_mans_chef

בפייסבוק: Nedal baransi | Joseph mansour

איזה תבלין חייב להיות לך במטבח ולמה?

ג'וזף: אגוז מוסקט.

נידאל: פלפל שחור, כי הוא תבלין חזק מרגישים אותו יש לו נוכחות. אני והוא דומים.

בלי איזה כלי מטבח אתם לא מסתדרים?

ג'וזף: מיקסר/בלנדר מוט.

נידאל: סכין.

מה המתכון הסודי שלכם - שהוא גם הכי קל, ומהו?

ג'וזף: אין מתכון מסוים. יד עדינה בתיבול ובאוכל.

נידאל: אסאבע זינב.

מה הטריק שלכם במטבח שאתם לא יכולים בלעדיו?

ג'וזף: חיבור ביני לבין השותף שלי. 

איזה מאכל לא תסכימו לטעום בחיים?

ג'וזף: אני בעד לטעום כל דבר, אבל שלא יהיה לי כוסברה באוכל.

נידאל: איקרה, למרות שאני מכין.

איזה מאכל תוכלו לאכול כל החיים?

ג'וזף: שווארמה.

נידאל: פיצה.

מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם כשאירחתם אנשים בבית?

נידאל: נפילת השווארמה בתוכנית.

טיפ אחרון לקוראים, מה הדבר הכי חשוב שצריך לדעת כשמארחים?

ג'וזף: לארח מכל הלב עם חיוך אמיתי.