נידאל בראנסי וג'וזף מנסור
זוג הטבחים מנצרת מביאים למטבח המנצח אוכל מסורתי אבל חדשני, ויחד הם ללא ספק שניים מהמתמודדים המבטיחים ביותר של העונה. אז מה ג'וזף לא מוכן לאכול בשום פנים ואופן, ואיזו טראומה מהתוכנית לא יוצאת לנידאל מהראש?

תאריך לידה:
ג'וזף: 25.6.91
נידאל: 12.4.93
מקום מגורים: נצרת
מחוץ למטבח:
ג'וזף: שף.
נידאל: שף.
באינסטגרם: nidalbransi | joseph_mans_chef
בפייסבוק: Nedal baransi | Joseph mansour
איזה תבלין חייב להיות לך במטבח ולמה?
ג'וזף: אגוז מוסקט.
נידאל: פלפל שחור, כי הוא תבלין חזק מרגישים אותו יש לו נוכחות. אני והוא דומים.
בלי איזה כלי מטבח אתם לא מסתדרים?
ג'וזף: מיקסר/בלנדר מוט.
נידאל: סכין.
מה המתכון הסודי שלכם - שהוא גם הכי קל, ומהו?
ג'וזף: אין מתכון מסוים. יד עדינה בתיבול ובאוכל.
נידאל: אסאבע זינב.
מה הטריק שלכם במטבח שאתם לא יכולים בלעדיו?
ג'וזף: חיבור ביני לבין השותף שלי.
איזה מאכל לא תסכימו לטעום בחיים?
ג'וזף: אני בעד לטעום כל דבר, אבל שלא יהיה לי כוסברה באוכל.
נידאל: איקרה, למרות שאני מכין.
איזה מאכל תוכלו לאכול כל החיים?
ג'וזף: שווארמה.
נידאל: פיצה.
מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם כשאירחתם אנשים בבית?
נידאל: נפילת השווארמה בתוכנית.
טיפ אחרון לקוראים, מה הדבר הכי חשוב שצריך לדעת כשמארחים?
ג'וזף: לארח מכל הלב עם חיוך אמיתי.