האם אוכל ביתי זה מספיק בשביל ריאליטי בישול?
הערב ב"MKR המטבח המנצח" (21:00, קשת 12) הסבב השלישי של התחרות יוצא לדרך, וזוגות חדשים יתמודדו עם האתגר שבהקמת מסעדה. מי הזוגות שינסו לנהל סרוויס ללא תקלות, האם אוכל אוזבקי זה טעם נרכש ואיך הופכים מסעדת שוק לחוויה בלתי נשכחת?
מאחורינו שני סבבים קשוחים של ריאליטי הבישול "MKR המטבח המנצח", בהם הכרנו 10 זוגות שבחנו את היכולת שלהם בהקמת מסעדה, ונפרדנו משני זוגות שקיבלו את הניקוד הנמוך ביותר בכל אחד מהסבבים. בפרק שישודר הערב (21:00, ערוץ 12) נכיר זוגות חדשים שיגיעו לסבב האחרון בהחלט לפני שלב האולפן. גם הפעם, הזוג שיקבל את הציון הנמוך ביותר יודח, וכל השאר יפגשו בפעם הראשונה את המנצחים מהסבבים הקודמים כשהתחרות תעבור לאולפן.
אז לאיפה חיים כהן ורותי ברודו ייסעו השבוע? אמיר ונמרוד גדלו על ברכי המסעדנות התל אביבית, וגם את המסעדה שלהם הם יקימו בעיר ללא הפסקה. כמסעדנים שמגיעים לריאליטי הכי קשוח שיש, בישול ביתי לא נחשב מבחינתם לתחרות. מעניין מה יקרה כשהם יפגשו את אסתר ויהונתן, בני זוג מצפת שאוהבים לבשל אוכל ביתי. השניים כבר ניסו את מזלם בעבר בתחום המסעדנות, בפעם הקודמת זה לא הצליח, נקווה שהפעם יהיה לזה סוף טוב יותר.
גם החברים משוק הכרמל, קובי ודור, נכנסים לתחרות בלי הרבה דאווין ומנות מפונפות. האם הם יצליחו להפוך מסעדת שוק לדבר הכי חם בשכונה? החברות הטובות ויקי ואווה יביאו לשולחן את האוכל האוזבקי, מסורתי אבל שגם יצטלם טוב לאינסטגרם. הזוג האחרון בסבב הזה הם האחים ויקטור ורן, שמגדירים את עצמם כפריסטייל בכל מה שקשור לאוכל. אין ספק שהולך להיות מעניין.
עוד ב"MKR המטבח המנצח":
"MKR המטבח המנצח" משודרת בימים א'-ה' אחרי החדשות, בקשת 12